Scorpions, ultimul concert la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa germană va cânta în Capitală pe 9 iunie. Show-ul este inclus în turneul de adio al formaţiei, „Get Your Sting And Blackout World Tour“. Spectacolul va avea loc la Zone Arena din Bucureşti. Scorpions îşi ia adio de la fani după o carieră de peste 45 de ani.

Scorpions şi-a anunţat retragerea din rândul greilor rockului printr-un turneu-gigant, „Get Your Sting And Blackout World Tour", care a început pe 10 martie 2010, la Praga, şi care se va încheia în 2012.

Începând  cu 7 iunie, Zone Arena se va transforma în cartierul general al celor peste 110 membri ai staffului tehnic al formaţiei, pentru ca pe 9 iunie fanii români să fredoneze hituri precum „Wind of Change"‚ „Still Loving You", „You And I" şi „Send Me An Angel". Membrii The Scorpions vor ajunge şi ei în România cu două zile înainte de concert, cu o cursă privată de la Budapesta, urmând să fie aşteptaţi la aeroport de cinci limuzine.

Un an de negocieri

„Am negociat timp de aproape un an cu managementul trupei. Ne-am dorit foarte mult să-i aducem pentru ultima oară la Bucureşti. Scorpions are foarte mulţi fani în România, iar spectacolul lor este deosebit", a declarat Sorin Săraru, de la compania organizatoare Project Events.   

Biletele costă 128 de lei (Gazon B), 190 de lei (Gazon A), 265 de lei (Golden Circle) şi 350 de lei (Tribună). De astăzi până duminică, 13 februarie, biletele pot fi cumpărate doar din magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center, urmând ca de luni, 14 februarie, să poată fi achiziţionate din toată reţeaua Biletoo.ro, de la Librăriile Adevărul din toată ţara, Unirea Shopping Center, reţeaua Diverta şi de pe bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, biletfan.ro şi ticketpoint.ro.

În perioada 10-13 februarie, vor fi puse în vânzare bilete la preţuri promoţionale, cu 15% mai mici, în sectoarele Golden Circle (500 de bilete) şi Gazon A (500 de bilete). Scorpions este o trupă germană de rock, originară din Hanovra, iar din actuala componenţă fac parte Klaus Meine (voce), Matthias Jabs (chitară), James Kottak (tobe), Rudolf Schenker (chitară) şi Pawel Maciwoda (bas). Formaţia a vândut de-a lungul carierei peste 75 de milioane de albume în întreaga lume. The Scorpions a mai concertat în România de cinci ori. 

"Ne-am dorit foarte mult să-i aducem pentru ultima oară la Bucureşti. Scorpions are foarte mulţi fani în România."
Sorin Săraru
organizator

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite