Sarcina, noua modă a celebrităţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cântăreaţa Pink, de origine irlandeză, îşi va numi copilul după o marcă de whisky
Cântăreaţa Pink, de origine irlandeză, îşi va numi copilul după o marcă de whisky

Mariah Carey, Alanis Morissette, Pink, Emma Bunton, Eva Herzigova şi Toni Collette sunt câteva dintre starurile care vor deveni mame. 2010 a fost „fertil“ pentru cântăreţe şi pentru actriţe. Barza le va vizita în curând pe câteva dintre numele mari ale scenei.

La jumătatea lunii noiembrie, în emisiunea TV „The Ellen DeGeneres Show", cântăreaţa Pink (31 de ani) a confirmat că este însărcinată. „Carey (soţul ei, n.r.) îmi aduce micul dejun în pat... Numără zilele până la naştere. Este atât de minunat încât am emoţii. Şi mai arată şi atât de bine", a declarat cântăreaţa. Pink a mai spus că simte că trăieşte un vis, mai ales după ce a pierdut o altă sarcină. Cântăreaţa a dezvăluit că, dacă bebeluşul va fi băiat, ea şi soţul ei i-au ales deja un nume: Jameson. „Pe tatăl meu îl cheamă James, pe fratele meu, Jason. Suntem amândoi de origine irlandeză, iar Jason este şi cel de-al doilea nume al lui Carey, ne place whisky-ul cu numele ăsta", a mai spus cântăreaţa.

Mariah Carey aşteaptă gemeni

Mariah Carey şi-a ţinut sarcina secretă

Mariah Carey şi-a ţinut sarcina secretă

După ce în octombrie anunţase că este însărcinată, Mariah Carey (40 de ani) a dat de înţeles, într-un interviu acordat Radio Disney, la sfârşitul lunii noiembrie, că ar avea gemeni. În timpul interviului, solista s-a referit la sarcina sa folosind pluralul „ei", alimentând zvonurile că ea şi soţul ei, Nick Cannon, aşteaptă gemeni. „Sper doar că ei nu vor urî Crăciunul!", a declarat vedeta, folosind pluralul atunci când s-a referit la sarcina sa, ceea ce a sporit zvonurile potrivit cărora ar urma să nască gemeni. Carey şi-a ascuns sarcina mult timp şi nici nu a dezvăluit publicului data la care ar urma să nască.  Şi cântăreaţa Alanis Morissette, în vârstă de 36 de ani, a anunţat la 18 noiembrie că va naşte un băieţel. Morissette, care a fost logodită în trecut cu actorul Ryan Reynolds, s-a căsătorit cu rapperul MC Souleye în luna mai anul acesta, după o relaţie de şapte luni.

Citiţi şi:

Nepotul lui Bin Laden, purtat de o mamă surogat

În luna august, Emma Bunton (34 de ani), fostă membră a grupului Spice Girls, anunţa că îşi doreşte să rămână însărcinată anul acesta. Dorinţa i s-a împlinit. La începutul lui noiembrie, cea poreclită „Baby Spice" anunţa fericită că este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Bunton are un fiu în vârstă de 3 ani, Beau, cu partenerul ei de viaţă, rockerul Joe Jones, solistul trupei CherryBlackStone, cu care are o relaţie care durează de peste 10 ani.

„Familia noastră se va mări şi suntem foarte bucuroşi să vă anunţăm că vom avea un al doilea copil, iar dorinţa lui Beau de a avea un frăţior sau o surioară se va împlini!", a postat cântăreaţa pe contul ei de pe Twitter. Şi actriţa australiană Toni Collette (37 de ani), starul din serialul TV „The United States of Tara", va deveni mamă pentru a doua oară, la începutul lui 2011. Collette şi soţul ei, muzicianul Dave Galafassi, au declarat pentru revista „People" că abia aşteaptă venirea pe lume a celui de-al doilea copil al lor. Cuplul s-a căsătorit în 2003 şi are deja împreună o fiică, Sage Florence, născută în ianuarie 2008.

Alanis Morissette va avea un băieţel

Alanis Morissette va avea un băieţel

Eva Herzigova, al doilea copil

Top-modelul de origine cehă Eva Herzigova (37 de ani) se pregăteşte să devină mamă pentru a doua oară, fiind în luna a şasea de sarcină. Herzigova mai are un fiu, George, în vârstă de 3 ani, cu iubitul ei, omul de afaceri italian Gregorio Marsiaj, în vârstă de 31 de ani. Eva a mai fost căsătorită între anii 1996 şi 1998 cu Tico Torres, toboşarul trupei Bon Jovi.

La ei, deja a venit barza în 2010

Cântăreaţa canadiană Celine Dion (42 de ani) a născut, la sfârşitul lunii octombrie, prin operaţie cezariană, băieţi gemeni. Această sarcină a fost rezultatul celei de-a şasea tentative de fertilizare in vitro la care a apelat Celine Dion, care a suferit un avort spontan în toamna anului trecut. Celine Dion şi soţul său, Rene Angelil, au împreună un fiu în vârstă de 9 ani, Rene Charles, conceput tot prin fertilizare in vitro. În ultima săptămână a lui octombrie, actorul Matt Damon (40 de ani) a devenit pentru a patra oară tată, soţia sa, Luciana, aducând pe lume o fetiţă, Stella Zavala. Luciana şi Matt Damon, căsătoriţi din 2005, mai au trei fete - Isabella, 4 ani, Gia, 2, şi Alexia, 11 ani, dintr-o relaţie anterioară a Lucianei. Alte vedete care au primit un nou membru în familie sunt Jamie Oliver şi Sascha Baron Cohen (interpretul personajului Borat).

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite