Sara Carbonero, iubita lui Casillas, îşi arată talentele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubita portarului naţionalei Spaniei, Iker Casillas, va fi vedeta noului număr al ediţiei spaniole a Cosmopolitan, cu un pictorial în care îşi arată calităţile fotbalistice.

Sara Carbonero a ajuns un nume de referinţă în sport, nu doar pentru relaţia ei cu Iker Casillas, portarul lui Real Madrid, ci şi pentru că e prezentatorea principalului buletin de ştiri sportive al postului Telecinco. Totodată, ea ocupă şi funcţia de director adjunct a secţiunii Sport a respectivei televiziuni, notează La Voz Libre despre cea care a apărut pe prima pagină în ultimul număr al Cosmopolitan.

Iubita căpitanului naţionalei Spaniei va avea o dublă misiune în Africa de Sud, la Campionatul Mondial. Sara Carbonero va trebui nu doar să-şi încurajeze iubitul şi Spania, ci se va afla acolo şi în interes de serviciu, fiind trimisul special al Telecinco la Cupa Mondială. Cea aleasă de FHM drept cea mai sexy jurnalistă din lume va fi, cu siguranţă, cea mai atractivă prezenţă la conferinţele de presă.

Vezi pe adevarul.es şi alte imagini incendiare cu diva sexy a jurnalismului mondial şi află cine i-a insuflat frumoasei ziariste dragostea pentru fotbal

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite