FOTO Sara Carbonero, cea mai bine îmbrăcată femeie din Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stilul vestimentar al Sarei Carbonero place majorităţii spanioloaicelor Foto: telva.com
Stilul vestimentar al Sarei Carbonero place majorităţii spanioloaicelor Foto: telva.com

Iubita lui Iker Casillas este urmată în clasamentul spanioloaicelor cu cel mai bun gust la alegerea veşmintelor de Prinţesa de Asturias şi de actriţa Penelope Cruz.

Conform unui studiu realizat de Showroomprive.com, al doilea magzin online de vânzări private de pe Internet, Sara Carbonero, iubita portarului lui Real Madrid şi al naţionalei Spaniei, Iker Casillas, este în fruntea listei femeilor cel mai bine îmbrăcate, pentru "capacitatea sa de a combina hainele informale cu accesoriile sofisticate şi viceversa", informează site-ul Tiramillas.

Citeşte şi:
FOTO Sara Carbonero, cel mai sexy reporter sportiv

Sara Carbonero, ofertată de Berlusconi, Playboy şi marele ecran

Studiul, care analizează gusturile spanioloaicele în materie de modă şi le compară cu cele ale franţuzoaicelor, semnalează că Letizia Ortiz, Prinţesa de Asturias, ocupă locul al doilea pentru "stilul său personal".

În Franţa, Carla Bruni este pe locul 2

Actriţa spaniolă Penelope Cruz, câştigătoarea unui Oscar pentru "Vicky Cristina Barcelona" se situează pe a treia treaptă a podiumului, datorită "forţei şi personalităţii sale", conform studiului. Portalul de Internet mai arată că, pentru franţuzoaice, cântăreaţa Zazie este cea mai bine îmbrăcată femeie din Franţa, urmată de prima doamnă şi fost model, Carla Bruni.

Studiul mai arată că 74% dintre femeile spaniole consideră blugii, ţinuta pentru cocktail şi cămaşa albă sunt veşmintele de bază care nu au voie să lipsească din garderoba feminină. Înainte de a ieşi la cumpărături, una din fiecare două spanioloaice se informează despre tendinţele în modă, atât din revistele pentru femei, cât şi de pe paginile web de modă, susţine sondajul, care conchide spunând că 70% dintre spanioloaice preferă să cumpere de pe site-urile de cumpărături online, datorită reducerilor mari, unele chiar până la 90% din valoarea iniţială.

Vezi GALERIE FOTO cu Sara Carbonero

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite