VIDEO Santana şi-a găsit sufletul pereche

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebrul chitarist de origine mexicană, în vârstă de 63 de ani, s-a căsătorit cu logodnica sa, baterista Cindy Blackman (51 de ani), la sfârşitul anului trecut, în Hawaii. Ceremonia a avut loc la 19 decembrie, însă artistul a făcut anunţul abia miercuri, relatează „People“. La petrecere au participat 180 de invitaţi.

Santana, care se află la al doilea mariaj, crede că în sfârşit şi-a găsit sufletul pereche. „Cindy este perechea a tot ceea ce sunt eu, de la pasiune la vulnerabilitate. Totul e mai bun atunci când îl împarţi cu sufletul tău pereche", a mărturisit chitaristul.

Deşi vremea a fost capricioasă în timpul ceremoniei, Carlos şi Cindy nu au lăsat ploaia să le strice nunta. „Indiferent de ce se întâmpla afară, pentru noi strălucea soarele", a declarat muzicianul pentru „People". „Ploaia reprezintă binecuvântare. Nu putea fi mai frumos de atât", a completat soţia lui Carlos Santana. De altfel, chitaristul a mărturisit că partea sa preferată din toată ceremonia a fost momentul în care el şi aleasa lui şi-au spălat mâinile într-un bol cu apă de ploaie.

Mireasa, îmbrăcată de Zoro

La petrecerea de nuntă, organizată la hotelul The Ritz Carlton din Maui, au participat 180 de invitaţi, printre care prezentatorul de televiziune George Lopez şi muzicienii Herbie Hancock, ­Wayne Shorter şi membrii trupei Santana, al cărei toboşar este chiar Cindy Blackman. Mireasa, care a cântat mulţi ani în trupa lui Lenny Kravitz, a purtat o rochie albă din mătase, creată de casa de modă Zoro din Zürich. Nu doar ceremonia de nuntă a fost una romantică, ci şi cererea în căsătorie. Carlos Santana a cerut-o de soţie pe Cindy Blackman pe scenă, în timpul unui concert susţinut la Chicago, în iulie 2010.

De la spălător de vase la legendă rock

Carlos Santana a mai fost căsătorit timp de 34 de ani, însă în 2007, soţia sa, Deborah, a intentat divorţ, citând diferenţe ireconciliabile. Cei doi au împreună trei copii: Salvador, Stella şi Angelica. ­Într-un interviu acordat pentru „Adevărul" în 2009, înaintea concertului pe care l-a susţinut la Bucureşti, la Festivalul B'Estfest, Carlos Santana declara: „Chitara nu m-a trădat niciodată, femeile o fac tot timpul. Bine, nu chiar toate... Unele femei sunt consecvente şi generoase, altele nu". Cindy Blackman a susţinut multe turnee în calitate de toboşar alături de Lenny Kravitz şi a cântat împreună cu numeroşi artişti precum Pharoah Sanders, Cassandra Wilson şi Bill Laswell.

Carlos Santana s-a născut la 20 iulie 1947, în Autlan de Navarro (Mexic). A moştenit pasiunea pentru muzică de la tatăl său (care era violonist într-o trupă de mariachi), iar la opt ani cânta deja la chitară. În 1961 s-a mutat în San Francisco şi timp de câţiva ani, a spălat vase în ­restaurante şi a cântat pe stradă pentru a se întreţine. În 1966 a fondat trupa Santana Blues Band (ulterior numită Santana).

Carieră de excepţie

Recunoaşterea a venit trei ani mai târziu, când Santana a cântat la celebrul Festival Woodstock. A lansat 25 de albume împreună cu trupa sa, printre care „Abraxas", „Santana III" şi „Moonflower", iar hituri ca „Black Magic Woman", „Soul Sacrifice", „Oye Como Va" sau „Samba Pa Ti" au petrecut mai multe săptămâni pe primele poziţii în topuri. În anii '90, cariera solo a chitaristului s-a aflat pe o pantă descendentă, însă a explodat din nou în 1999, când a lansat albumul „Supernatural". Discul, care a inclus hituri ca „Smooth", „Maria, Maria"şi „Corazon Espinado", a primit opt premii Grammy şi s-a vândut în peste 25 de milioane de copii în întreaga lume. Artistul a ocupat locul al 15-lea în top 100 Cei mai mari chitarişti ai lumii, realizat de revista „Rolling ­Stone" în 2003. 

“Cindy este perechea a tot ceea ce sunt eu, de la pasiune la vulnerabilitate. Totul e mai bun atunci când îl împarţi cu sufletul tău pereche."
Carlos Santana muzician

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite