5 întrebări pentru o vedetă : Lili Sandu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa va fi gazda emisiunii „Euforia Midnight Sun Tour“, un reality-show de vară care va fi difuzat de la 11 iulie, în fiecare sâmbătă, de la ora 23.00, la Euforia TV.

1 De ce ai acceptat propunerea de a prezenta o emisiune de televiziune? Îţi place această lume?

Sunt obişnuită cu camerele de luat vederi. Îmi place să fiu în lumina reflectoarelor. Şi, de ce nu şi în televiziune? În plus, „Euforia Midnight Sun Tour“ este o emisiune estivală atractivă. Lucrez cu o echipă deosebită la Euforia TV.

2 Aţi filmat pentru prima emisiune în Laponia. De ce a fost aleasă ţara lui Moş Crăciun?

Pentru că acolo, în fiecare an, pe vremea asta se serbează evenimentul ­Midnight Sun, când, timp de 73 de zile, soarele nu apune niciodată. E nemaipomenit. Primele ediţii ale emisiunii „Euforia Midnight Sun Tour“ vor avea materiale inedite, filmate chiar acolo, în ţara lui Moş Crăciun.

3 Te-ai gândit ce vei face după ce se termină filmările? Vei rămâne tot în televiziune?

Până atunci îmi văd de acest proiect şi îmi continui înregistrările muzicale. Iar dacă în toamnă voi avea şi alte propuneri, le voi onora cu plăcere.

4 Între o carieră în muzică şi una în televiziune, ce ai alege?

Muzica e prima dragoste. Iar acum le îmbin pe amândouă. Nu-mi place să mă pună cineva să aleg între două lucruri dragi.

5 S-a scris în presă că ai fost la castingul pentru telenovela românească de epocă „Aniela“ şi că actriţa Sabina Posea a luat rolul pentru care candidai şi tu. Resentimente?

Nu am resentimente. A fost un simplu casting. Vor mai fi şi altele.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite