Sandra a făcut show ca în anii ’80

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sandra a făcut show ca în anii ’80
Sandra a făcut show ca în anii ’80

Publicul a cântat alături de artistă piese precum „Maria Magdalena“, „In the Heat of the Night“ şi „Everlasting Love“. Concertul pe care Sandra (47 de ani) l-a susţinut la Sala Palatului din Bucureşti a fost lipsit de farmec. „Regina muzicii disco din anii ’80“ nu a evoluat nici muzical, nici ca apariţie.

Artista a urcat pe scena de la Sala Palatului în jurul orei 20.30 şi şi-a început recitalul cu celebra piesă „Maria Magdalena“. A interpretat atât piese mai vechi, precum „In the Heat of the Night“ şi „Everlasting Love“, cât şi melodii mai noi, printre care şi cel mai nou single al ei. Acesta se numeşte „The Night Is Still Young“, iar Sandra îl cântă de obicei împreună cu Thomas Anders, de la Modern Talking. La Bucureşti însă l-a interpretat singură, justificând absenţa lui Anders prin faptul că acesta se afla la Moscova.

Citiţi şi:


Coregrafia a fost neinspirată, iar show-ul a avut parfum de anii ’80. Apariţia Sandrei a fost şi ea una învechită. Artista a purtat o bluză cu paiete argintii, la care a adăugat o curea cu ţinte şi o fustă neagră. Pe deasupra a purtat o bluză neagră de voal.

O sală aproape plină

Mulţi dintre fanii care au venit să o vadă pe artistă au spus, cu dezamăgire, că aceasta a făcut playback. Majoritatea a gustat însă piesele pe care le ascultau în urmă cu câţiva ani şi, la sfârşit, au chemat-o înapoi pe scenă pentru bis.

Publicul a fost format în marea majoritate din persoane de vârsta a doua şi a treia, dar au fost prezenţi şi câţiva copii, aduşi de fanii mai în vârstă ai Sandrei. Sala nu a fost plină, dar au fost destul de mulţi oameni. Unii dintre ei s-au ridicat în picioare, au cântat cu ea şi i-au strigat că o iubesc. „Mulţumesc! Ne vedem data viitoare!“, a spus Sandra la sfârşitul show-ului. Printre vedetele care au fost la concertul Sandrei s-au numărat Lavinia, Anna Lesko şi impresarul Radu Groza.

Spectacolul a fost animat mai mult de Francesco Napoli, cel care a cântat în deschidere şi care i-a avut ca invitaţi pe cei de la Distinto şi pe Ianna, fosta componentă a trupei ASIA. „Balla Balla“ a fost piesa de rezistenţă a italianului, care a fost foarte emoţionat că publicul român l-a primit atât de bine. Acesta a cântat în duet cu Ianna, dar şi cu cei de la Distinto.

Regina muzicii disco

Sandra Ann Lauer s-a născut în Germania, la Saarbrucken, la data de 18 mai 1962. Artista a devenit celebră pentru piesa „Maria Magdalena“, lansată în 1985. Sandra a fost numită „regina muzicii disco a anilor ‘80“. Cântăreaţa a participat ca vocalistă la proiectul muzical Enigma, al fostului său soţ, Michael Creţu.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite