"Romantica" Teo trece la un alt gen de show

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> Vedeta s-a despărţit plângând de foştii colegi, dar din 20 ianuarie va avea emisiuni la Prima TV Teo Trandafir s-a despărţit, vineri, 21 decembrie, după ultima ediţie a emisiunii sale

>> Vedeta s-a despărţit plângând de foştii colegi, dar din 20 ianuarie va avea emisiuni la Prima TV

Teo Trandafir s-a despărţit, vineri, 21 decembrie, după ultima ediţie a emisiunii sale de postul Romantica. Din 20 ianuarie, ea va avea parte de un nou început. Două emisiuni, una numită "Teo Live", şi una săptămânală care va fi difuzată din luna martie şi care se va numi "Momentul adevărului".

20 ianuarie este data la care va fi lansată la Prima TV emisiunea "Teo Live", producţie dedicată în special publicului feminin, care va fi difuzată de luni până vineri între orele 16.30-18.00. Apoi, din luna martie, va începe emisiunea săptămânală care se va numi "Momentul adevărului" şi care va pune în joc pentru fiecare ediţie 150.000 RON.

Cei care se vor înscrie în concurs nu trebuie decât să fie capabili de un grad de sinceritate împins la extreme, să poată răspunde cinstit unor întrebări incomode de genul "V-aţi înşelat vreodată soţul/soţia?", Aţi furat vreodată dintr-un magazin?" şi altele de acelaşi gen.

Concurenţii nu trebuie să aibă niciun fel de cultură generală, dar înainte de emisiune li se va face un test fiind conectaţi la poligraf, li se vor pune aceleaşi întrebări incomode şi, în funcţie de rezultatul aparatului -rezultat pe care ei nu-l vor ştii - dacă ei sunt dispuşi să meargă mai departe, vor intra în concurs şi li se vor pune exact întrebările cele mai incomode dintre cele la care au răspuns deja înainte de a intra în competiţie.

În funcţie de răspunsurile adevărate, suma creşte, dar, dacă cel intrat în concurs nu merge cu adevărul până la capăt, atunci pierde tot ce a câştigat până la acel moment. În mod evident, emisiunea va genera o serie de scandaluri, mergând chiar până la divorţuri sau decredibilizarea unei persoane în ochii societăţii.


Despărţire înlăcrimată


Postul Romantica a ţinut să se despartă de Teo într-un stil original şi festiv mulţumindu-i pentru tot ceea ce a făcut de la momentul lansării de acum nouă luni şi până acum. În ultima parte a emisiunii din 21 decembrie, dialogul lui Teo cu invitaţii Viorica şi Ioniţă din Clejani a fost întrerupt de un mesaj venit în casca vedetei: "Uită-te la uşile din platou!".


A fost momentul în care Ioana Oprea, prezentatoarea ştirilor de la Romantica, a venit cu un buchet mare de flori şi câteva cadouri de suflet pentru Teo, printre care un medalion de aur pe care numele Romantica era scris manual şi un DVD cu imagini surprinse înaintea spectacolului de lansare de la circ.

Teo a recunoscut că nu se aştepta la aşa o surpriză şi a plâns minute în şir… "Unul din modurile în care am reuşit aceasta este şi prin intermediul lui Teo, pentru asta ea merită un mulţumesc. Îi dorim mult succes lui Teo mai departe, iar anul viitor Romantica promite să fie şi mai apropiată de telespectatori şi de gândurile lor", declară Mădălina Rădulescu, directorul executiv al postului.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite