Romaniţa divorţează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Creatoarea de modă Romaniţa Iovan a înaintat vinerea trecută Judecătoriei Sectorului 1 o cerere prin care solicită divorţul de Adrian Iovan. Contactată de ziarul ,,Adevărul”, designerul a

Creatoarea de modă Romaniţa Iovan a înaintat vinerea trecută Judecătoriei Sectorului 1 o cerere prin care solicită divorţul de Adrian Iovan. Contactată de ziarul ,,Adevărul”, designerul a confirmat divorţul, dar nu a vrut să comenteze hotărârea pe care a luat-o. ,,E viaţa mea personală şi vreau să rămână personală”, a declarat ieri Romaniţa Iovan, care a refuzat să dea detalii cu privire la decizia luată. Prima înfăţişare a procesului a fost stabilită pentru 11 noiembrie.

Cere custodia copilului

În cererea înaintată Judecătoriei, creatoarea de modă arată că decizia a fost luată de comun acord de cei doi soţi şi motivează acest fapt prin răceala care a intervenit între ei în ultimul timp, relatează agenţia Agerpres. Romaniţa solicită instanţei custodia fiului lor, Adrian Albert, în vârstă de doi ani, precum şi plata lunară din partea lui Adrian Iovan a unei pensii alimentare în valoare de 500 de euro. 

Scandal în 2005 pentru familia iovan

Romaniţa, care în urma divorţului doreşte să păstreze numele soţului ei, l-a cunoscut pe Adrian Iovan în anul 2003, când se întorcea de la Viena cu un avion pilotat de acesta. De-a lungul căsniciei, cuplul a trecut de mai multe ori prin momente grele.
În luna octombrie 2005, familia a fost implicată într-un scandal iscat de tentativa de jaf care a avut loc în vila acestora din cartierul Primăverii. Hoţul a fost ucis cu o armă de vânătoare de Adrian Iovan.

Din 2006 până în prezent au apărut în presă fotografii în care creatoarea era surprinsă alături de jurnalistul Radu Popa şi avocatul Iulian Cătălin Gogan. Romaniţa a negat toate aceste presupuse relaţii.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite