Românii care filmează cu Nicolas Cage

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolas Cage a cooptat în echipa de filmare mai mulţi actori şi figuranţi români
Nicolas Cage a cooptat în echipa de filmare mai mulţi actori şi figuranţi români

Un fotomodel din Reşiţa şi un actor de la Teatrul Naţional din Iaşi au fost selectaţi pentru a juca în pelicula „Ghost Rider 2“, filmată la noi în ţară. În timp ce Lena Rohozneanu a filmat deja câteva secvenţe, Constantin Puşcaşu aşteaptă cu nerăbdare cele 15 minute de celebritate.

Actorul Constantin Puşcaşu (43 de ani) a trimis mai mult la întâmplare fotografia şi portofoliul la o agenţie de casting, când a aflat că producătorii americani au decis să filmeze în România partea a doua a filmului „Ghost Rider" .

Şansa i-a surâs, mai ales că echipa de producţie a avut ca strategie să colaboreze cu cât mai mulţi actori originari din Europa de Est. Pe ieşean l-au ales chiar de la prima probă. „Iniţial aplicasem pentru alt rol, dar îmi e mai la inimă cel pe care-l am acum", spune actorul, care va interpreta un personaj din Rusia.

Citeşte şi
Vedetele de la Hollywood se adună la Timişoara

EXCLUSIV Interviu cu românul care va fi antrenorul lui Nicholas Cage

FOTO Nicolas Cage, în România. Actorul a cerut supă bio la hotel

„Primele mele replici din film sunt în limba rusă. După aceea vorbesc în engleză, dar o engleză mai stricată. Chiar ei m-au rugat să nu vorbesc foarte corect", detaliază Puşcaşu. Actorul explică de ce producătorii americani au ales România.

„Echipa, aparatele, închirierea spaţiilor costă mult mai puţin aici decât în alte ţări. Ies măcar cu 25% mai ieftin. Dar nu trebuie să uităm că şcoala românească de teatru şi film este recunoscută", spune actorul.

Un actor modest

Constantin Puşcaşu

Constantin Puşcaşu

Ieşeanul a avut ocazia să‑l cunoască deja pe Nicolas Cage la una dintre petrecerile organizate de echipa de filmare. „Nicolas Cage este o persoană foarte plăcută. N-a lăsat niciodată impresia că e un superstar. Este foarte deschis cu lumea", explică actorul ieşean.

Reşiţeanca Lena Rohozneanu (22 de ani) a avut filmat şi ea la începutul acestei luni câteva scene în filmul lui Nicolas Cage. Rolul ei a fost unul mic, dar Lena spune că a luat totul în serios.

„Am avut emoţii, dar până la urmă am reuşit să trec cu bine peste această probă de foc", mărturiseşte Lena Rohozneanu. În ceea ce priveşte personajul său, tânăra spune că are o personalitate com-plexă, dar nu i-a fost dificil să intre în rol.

„Ceea ce pot să spun este că personajul meu este puţin complicat din punctul de vedere al personalităţii, costumele pe care le port relevă o înclinaţie spre răutatea genului punk", a mai povestit Lena.

Contract strict

Lena Rohozneanu



Constantin Puşcaşu va filma doar două zile la studiourile Castel Film din Bucureşti. „Nu este un rol foarte mare, dar e un lucru extraordinar că pot colabora la un astfel de proiect", mărturiseşte el. „Contractele pe care le-am semnat sunt foarte stricte", mai spune Puşcaşu.

"Nicolas Cage este o persoană foarte plăcută. N-a lăsat niciodată impresia că e un superstar. Este foarte deschis cu lumea."
Constantin Puşcaşu
actor

Lena Rohozneanu
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite