„Blonda de la Drept“, candidata României la Miss Universe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bianca Elena Constantin (20 de ani) a fost aleasă reprezentanta României în finala Miss Universe, care va avea loc pe 23 august, în Bahamas.

Mai citeşte şi:

Bianca de la Piatra, cea mai frumoasă româncă

VIDEO Bianca Elena Constantin este noua Miss Universe România - Fotogalerie
VIDEO Miss Universe le-a dat sfaturi finalistelor

Blonda din Piatra Neamţ spune că trăieşte ca într-un vis de sâmbătă seara, când a primit tiara şi titlul de cea mai frumoasă româncă. Bianca spună că a fost copleşită de o avalanşă de laude şi felicitări. „Am vorbit cu familia, cu prietenii, am primit mesaje de la foştii colegi de clasă. Nu pot să descriu în cuvinte ceea ce simt acum“, a povestit tânăra.

Cei mai mari susţinători ai ei au fost familia şi prietenul, Dan Cazacu. „Dani nu a putut fi în public, însă a urmărit emisiunea la televizor şi, când a văzut că am câştigat, s-a urcat în maşină şi a venit să mă strângă în braţe“, a adăugat fericită noua Miss Universe România.

În public s-a aflat în schimb tatăl ei. „Aseară nu conştientiza încă importanţa premiului. Şi eu abia acum încep să-mi dau seama că sunt tatăl celei mai frumoase fete din România. Sunt foarte mândru şi fericit pentru ea“, mărturiseşte Iordache Constantin.

Vrea să devină avocat

Posesoarea unor dimensiuni de invidiat (88/61/91), Bianca are 20 de ani şi urmează cursurile Facultăţii de Drept la Universitatea Bucureşti. Deşi mulţi o numesc „blonda de la Drept“, tânăra şi-ar dori să devină prezentatoare TV. 

Deocamdată face modelling şi spune că n-ar renunţa la studii în ruptul capului. „Voi încerca să duc în paralel modellingul şi Dreptul. Sunt abia în anul II, însă mă gândesc să mă înscriu pentru avocatură când voi termina facultatea“, a spus aspiranta la Miss Universe.

O lună de pregătiri

La concurs au participat 23 de finaliste, care au avut de trecut următoarele probe: prezentare generală, costum popular, costum de baie, rochie de seară şi interviu de personalitate. „Eu sunt extraordinar de mulţumit că Bianca a primit cele mai bune note atât de la juriu, cât şi de la presă şi de la telespectatori.

image

Câştigătoarea pleacă optimistă la Miss Universe  Foto: E. Crăescu

Acest lucru dovedeşte că a fost plăcută de toţi“, a spus Mike Costache, deţinătorul licenţei Miss Universe România. Acesta a spus că urmează o lună grea pentru câştigătoare, în care se va pregăti intens pentru finala internaţională. „Va face cursuri de engleză, va avea un nutriţionist, un stilist, va face un training de PR şi nu va dormi foarte mult“, a adaugat Mike Costache. După concurs, Bianca va face şi un turneu în America.

Bianca Elena Constantin: „Zâmbetul a fost punctul meu forte“

„Adevărul“: Te aşteptai să câştigi?

Bianca Elena Constantin: Încredere în mine am avut, dar nu ştiam care va fi rezultatul final, pentru că toate concurentele au fost frumoase, inteligente. Foarte greu de ales una singură din toate fetele astea frumoase…

De ce te-ai înscris la acest concurs şi cum?

M-am înscris pentru că am vrut să reprezint unul dintre cele mai frumoase oraşe ale ţării, Piatra Nemţ, ştie toată lumea că este perla Moldovei… Mergeam prin Băneasa Shopping City la cumpărături, am văzut reclama, am văzut maşina, m-am uitat şi la reclamă şi la maşină, am accesat site-ul concursului când am ajuns acasă şi m-am înscris.

Cum crezi că ţi se va schimba viaţa după experienţa Miss Universe România?

În primul rând am foarte multe lucruri de învăţat. Voi fi ca un copil care absoarbe tot ce este în jurul său. Va trebui să mă descurc, să am putere, răbdare, să fiu optimistă, ca să pot merge mai departe, să reprezint România şi să câştig.

Care crezi că a fost punctul tău forte? Ce i-a convins pe telespectatori şi pe cei din juriu că tu eşti aleasa?

Zâmbetul, care nu mi-a lipsit deloc de pe faţă.

Ai cunoscut-o pe Dayana? Ce ai văzut la ea şi crezi că îţi va fi de folos în competiţia din Bahamas?

Da, imediat din seara în care a ajuns la hotel. Am văzut ce fel de persoană este. Este o fată dulce, o persoană dezgheţată, modestă, vorbeşte cu toată lumea, zâmbeşte mereu, nu e niciodată supărată sau tristă şi, nu în ultimul rând, este frumoasă.

Ţi-a dat vreun sfat?

Să am încredere în mine şi să lupt până la sfârşit cu aceeaşi putere.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite