Ethan Hawke revine în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ethan Hawke revine în România
Ethan Hawke revine în România

Actorul Ethan Hawke, cunoscut pentru filme precum „Gattaca“ şi „Marile Speranţe“, şi-a confirmat prezenţa la ediţia de anul acesta a Balului de Caritate de Halloween, care va avea loc la 31 octombrie, la Palatul Parlamentului.

Confirmarea a fost făcută chiar de mama actorului, Leslie Hawke, preşedinta Asociaţiei Ovidiu Rom, care locuieşte în România.

Balul de anul acesta mai beneficiază de un invitat deosebit, Mark Gitenstein, noul ambasador al SUA în România, care va ţine discursul-cheie al serii.

Donaţie de la Madonna

Madonna, care a susţinut un concert la Bucureşti la 26 august, nu va putea fi prezentă la Balul de Caritate, însă a ţinut morţiş să doneze un obiect personal, care să fie scos la licitaţie. Astfel, invitaţii la eveniment vor putea să liciteze pentru acest obiect sau să-l câştige ca premiu la tombolă. 

„La început n-am fost sigură că ar trebui să mai organizăm încă un eveniment de asemenea anvergură, luând în considerare criza financiară, dar Balul de Halloween din acest an se conturează a fi cel mai interesant de până acum“, spune Leslie Hawke despre evenimentul de luna viitoare.

Asociaţia Ovidiu Rom a lansat în iunie campania de sensibilizare a opiniei publice „Şcoala te face mare“, la care au participat vedete precum Andreea Marin Bănică şi Cabral Ibacka. Şi Ethan Hawke va filma anul viitor un spot TV pentru aceeaşi campanie.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite