Fanny Ardant vine în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanny Ardant vine în România
Fanny Ardant vine în România

Actriţa franceză Fanny Ardant  va fi prezentă în România la 27 noiembrie, când va avea loc lansarea filmului „Cenuşă şi sânge“ („Cendres et sang“), peliculă care marchează debutul regizoral al vedetei, potrivit Transilvania Film.

Ardant are şi un rol în peliculă, iar din distribuţia filmului fac parte şi câţiva actori români de renume, printre care Olga Tudorache, Ion Besoiu, Răzvan Vasilescu şi Tudor Aaron Istodor. Selecţionat anul acesta la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes şi prezentat la cea de-a opta ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), „Cenuşă şi sânge“ spune povestea lui Judith, o femeie care a refuzat ani de zile să se întoarcă în ţara ei natală.

Cu toate acestea, la zece ani după ce soţul ei a fost asasinat, ea decide să renunţe la temeri şi la secrete şi acceptă invitaţia familiei ei la o nuntă. Această întoarcere va redeschide răni vechi şi toţi cei prezenţi vor fi siliţi să se confrunte cu propriile lor trecuturi. Pelicula este o co-producţie Franţa-România-Portugalia.

Fanny Ardant a mai jucat în pelicule ca „8 femei“, de Paolo Sorrentino, şi „Callas Forever“, în regia lui Franco Zeffirelli.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite