Rock simfonic cu Iris şi Felicia Filip, la Naţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebrul cuplu muzical format din trupa rock Iris şi soprana Felicia Filip le oferă fanilor un spectacol extraordinar cu ocazia Crăciunului. Evenimentul va avea loc în această seară în sala

Celebrul cuplu muzical format din trupa rock Iris şi soprana Felicia Filip le oferă fanilor un spectacol extraordinar cu ocazia Crăciunului. Evenimentul va avea loc în această seară în sala Teatrulului Naţional Bucureşti, de la ora 19.00. Iris şi Felicia Filip s-au remarcat în urmă cu câţiva ani, când au creat împreună albumul rock-simfonic ,,Athenaeum”.

Albumul a reprezentat la acel moment o premieră pentru muzica românească, fiind prima asociere importantă a unei soprane cu o formaţie rock. Materialul s-a bucurat de succes şi a fost urmat de o nouă colaborare pentru albumul aniversar ,,Iris 30 de ani: Cei ce vor fi”, apărut anul trecut. Lansarea a fost însoţită de un turneu naţional în care au fost incluse şase oraşe.

Trupa a mai concertat alături de Felicia Filip la Teatrul Naţional în această primăvară. Printre piesele care nu vor lipsi din repertoriu din această seară se numără şi ,, De vei pleca” şi ,,Baby”, două dintre cele mai cunoscute melodii lansate de legendara trupă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite