Rochia lui Kate Middleton, cunoscută doar în ziua nunţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ciuda multor zvonuri şi păreri legate de rochia de mireasă a viitoarei Prinţese de Wales, spre dezamăgirea tuturor, aceasta va fi făcută publică tocmai în ziua nunţii, pe 29 aprilie. Mai exact la ora 11.00 locală (13.00 în România), când mireasa va ajunge la catedrala Westminster Abbey, condusă de tatăl ei, Michael.

După ceremonie, la ora 1.25pm (3.25 pm), tinerii căsătoriţi vor apărea la balconul palatului Buckingham, aceasta urmând să fie prima lor apariţie ca soţ şi soţie. Astfel, cuplul va împărtăşi cu miile de spectatori care sunt aşteptaţi să vină în faţa palatului primul lui sărut public. Acestea sunt doar câteva dintre noile detalii ale nunţii regale, care au fost anunţate săptămâna aceasta.

În dimineaţa nunţii, cei 1.900 de invitaţi vor sosi la Westminster Abbey începând cu ora locală 8.30, cu două ore şi jumătate înaintea începerii ceremoniei. În timp ce nuntaşii vor fi conduşi la locurile lor din capelă, Kate va face ultimele pregătiri la un hotel din centrul Londrei, unde o va aranja o echipă de stilişti.

Citiţi articolul complet pe OKmagazine.ro.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite