Robin Williams s-a întors la stand-up comedy

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reputatul actor american Robin Williams s-a întors pe scena de stand-up comedy, după o pauză forţată de şapte ani, în care s-a confruntat cu trei probleme majore: alcoolul, divorţul şi operaţia pe cord deschis, scrie cotidianul britanic Times.

Revenirea lui Williams s-a petrecut, ieri seara, la New York, într-un spectacol în care actorul a făcut referire în textele sale atât la propriile probleme, cât şi la subiecte din actualitatea politică americană.

Afecţiunea sa cardiacă, pentru care a fost nevoit să se opereze în martie, a fost ironizată de Williams cu un umor pe cât de caustic, pe atât de proaspăt. "Când doctorii mi- au spus că trebuie să-mi înlocuiesc o valvă aortică, am primit mai multe sugestii interesante. Cineva mi-a spus să iau una de la un porc, iar astfel nu mă voi îmbolnăvi de gripă nouă, iar altul mi-a propus o valvă mecanică numită Apple iHeart, preîncărcată cu 20.000 de emoţii", a spus Williams.  

Actorul şi-a amintit, pe scenă, şi de excesele sale din tinereţe. "Atunci, medicii îmi spuneau mereu că medicamentele mă pot ucide. Acum, la bătrâneţe, îmi spun că medicamentele îmi pot salva viaţa. Cred că medicul meu s-a transformat, între timp, în dealer", a spus Williams, speculând faptul că, în limba engleză, termenul "drug" defineşte atât un medicament, cât şi un drog.

Lumea politică americană s-a regăsit în show-ul lui Williams prin texte cu referire la preşedintele Barack Obama, dar şi la fosta candidată la funcţia de vicepreşedinte al SUA, Sarah Palin. "Dacă ai nevoie de comedie, există întotdeauna Palin" şi "Obama este o formă veche din Kenya pentru numele Kennedy" sunt doar două dintre replicile care au făcut deliciul publicului.

În vârstă de 58 de ani, Williams este unul dintre cei mai apreciaţi actori americani ai ultimelor decenii, premiat cu Oscar, în 1997, pentru rolul din "Good Will Hunting".  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite