Robert Pattinson, cel mai sexy „vampir“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul britanic Robert Pattinson, starul francizei „Amurg“, a fost desemnat pentru al doilea an consecutiv drept cel mai sexy bărbat din lume, pe baza voturilor exprimate de peste 50.000 de cititori ai revistei „Glamour“, informează contactmusic.com.

Clasamentul a fost dominat de actorii francizei „Amurg", care au ocupat patru din primele cinci poziţii.

Locul al doilea a fost ocupat de Taylor Lautner (18 ani), care joacă rolul vârcolacului Jacob Black. Alţi doi actori din această serie cu vampiri, Xavier Samuel şi Kellan Lutz, au ocupat poziţiile a patra, respectiv a cincea. Ian Sommerhalder, starul serialului TV „The Vampire Diaries", a ocupat locul al treilea.

Charlotte Duck, editorul secţiunii „Film" din revista „Glamour", a declarat: „Femeile se simt atrase de vampiri datorită acelui element de «pericol» care îi însoţeşte. Ei sunt băieţii răi în cel mai adevărat sens al cuvântului - iar femeile îşi doresc să îmblânzească bestiile".

Faţă de 2009, actorul Johnny Depp a coborât de pe locul al doilea până pe locul al şaselea, iar fotbalistul David Beckham a coborât de pe poziţia a patra pe locul al 21-lea. George Clooney s-a clasat pe poziţia a 35-a, iar Leonardo DiCaprio, Keanu Reeves şi Jude Law, care au ocupat poziţii de vârf în anii precedenţi, nu au mai fost incluşi în topul din 2010.  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite