Robbie Williams şi-a arătat posteriorul în direct, la TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul britanic Robbie Williams şi-a arătat posteriorul, în direct, în timpul unei emisiuni de televiziune din Danemarca, potrivit thesun.co.uk.

Artistul a precizat că a făcut acel gest pentru a câştiga un pariu de 20 de lire sterline (24 de euro) pe care îl făcuse cu gazda emisiunii.

Revenire în forţă

Show-ul de vineri seara, care i-a avut invitaţi pe cei cinci membri ai grupului britanic, a avut parte de o audienţă record. Take That se află în Danemarca pentru a-şi promova cel mai recent material discografic, intitulat „Progress", lansat în luna noiembrie. Membrii Take That s-au reunit în 2006, fără Robbie Williams, la aproape 11 ani de la destrămarea trupei. Gary Barlow, Jason Orange, Mark Owen şi Howard Donald au avut un enorm succes după reunirea trupei, iar albumul cu care au revenit pe scenă, „Beautiful World", s-a vândut în peste trei milioane de exemplare. Următorul album, „The Circus", a fost vândut în peste 500.000 de copii în primele două săptămâni de la lansare, iar biletele pentru concertele din turneul lor de promovare s-au epuizat de fiecare dată în doar câteva minute. În luna iulie, Williams a făcut public faptul că va reveni în formaţia Take That, pe care a părăsit-o în 1995 pentru a se lansa într-o carieră solo.

Turneu european în 2011

Take That va porni într-un turneu în 2011, care include concerte în Marea Britanie, Irlanda, Italia, Danemarca, Olanda şi Germania. Isteria care s-a creat în jurul formaţiei britanice reunite nu se opreşte aici: Take That va susţine de Revelion un concert la o petrecere privată organizată în Barbados de şefii casei de discuri Universal, remuneraţia artiştilor pentru show fiind de trei milioane de dolari. „Cei cinci au cel mai bun an din cariera de 20 de ani şi şefii au vrut să facă o petrecere memorabilă. Este totul top secret", a declarat o

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite