VIDEO Rihanna, de la fetiţa cuminte la diva sado-maso

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa, care a împlinit duminică 23 de ani, a trecut prin numeroase schimbări de look de la debutul din 2005 şi până acum. Artista din Barbados şi-a sărbătorit ziua de naştere printr-un concert susţinut meciul de baschet NBA All Star Game, unde a şocat audienţa cu un show provocator.

Cunoscută pentru desele schimbări de look, Rihanna se află de ceva vreme în etapa în care îşi exploatează la maximum latura erotică în show-urile pe care le susţine şi în clipurile pe care le lansează.

Mai citeşte şi:

Rihanna, succes  la gala Brit Awards

După ce la începutul acestei luni videoclipul piesei „S&M" a generat numeroase controverse, fiind interzis în 11 state la o zi după lansare - deoarece conţine scene şocante inspirate din tehnicile sado-masochiste şi fetişiste -, Rihanna a şocat din nou duminică seara, la meciul de baschet NBA All Star Game.

                  2005                                                       2006

image

Invitată să susţină un recital în cadrul acestui eveniment, Rihanna a stârnit din nou controverse. Presa străină a considerat apariţia ei de la All Star Game „revoltătoare", mai ales că evenimentul a fost urmărit şi de copii. Artista R&B a apărut pe scenă într-o ţinută sumară, compusă dintr-un top împodobit cu ştrasuri, o pereche de colanţi foarte scurţi şi ciorapi-plasă şi nu s-a sfiit să danseze foarte provocator, ba chiar să-şi atingă zonele intime.

Printre celebrităţile prezente la eveniment s-au numărat Beyoncé şi soţul ei, Jay-Z, cântăreţul canadian Justin Bieber, Lenny Kravitz şi actorul Dustin Hoffman. După recital, Rihanna s-a schimbat într-o ţinută decentă (jeanşi şi un pulover alb) şi a urmărit meciul din tribune, unde a  stat alături de Justin Bieber.

Ca şi alte artiste celebre care au mizat pe sex pentru promovare - Madonna sau, mai nou, Lady Gaga -, Rihanna a apelat şi ea la această „strategie".

În noul său videoclip, pe care postul MTV a acceptat să-l difuzeze doar pe timpul nopţii, artista poartă ţinute din piele şi latex, decojeşte sugestiv o banană, simulează actul sexual cu o păpuşă gonflabilă şi îl plimbă în lesă pe celebrul blogger Perez Hilton. Regizoarea videoclipului a declarat că noul clip al Rihannei „nu este doar o colecţie de cravaşe şi lanţuri, ci descrie relaţia sadomasochistă pe care cântăreaţa o are cu presa".

Schimbare la fiecare album

            2008                            2009                             2010



De la debutul său, în 2005, Rihanna a abordat mai multe look-uri, aproape fiecare lansare de album fiind însoţită de o schimbare radicală de imagine. Astfel, din adolescenta cuminte, Rihanna s-a transformat în fata rebelă, tatuată şi tunsă scurt, pentru ca apoi să abordeze imaginea de femeie provocatoare şi, mai nou, pe cea de divă sado-maso. 

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite