Chris Brown şi Rihanna au mai fost implicaţi în două incidente violente nedeclarate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chris Brown şi Rihanna au mai fost implicaţi în două incidente violente nedeclarate
Chris Brown şi Rihanna au mai fost implicaţi în două incidente violente nedeclarate

Rihanna se ţine de cuvânt în ceea ce-l priveşte pe fostul său iubit Chris Brown. În urma incidentului din februarie, Rihanna a spus unor apropiaţi "o să-l distrug". Se pare că artista a declarat poliţiei că Brown a mai avut două ieşiri nervoase, înainte de binecunoscutul scandal.

Primul a avut loc cu trei luni înainte de cel din februarie, când cei doi erau în Europa. Rihanna l-a pălmuit, iar el a ripostat împingând-o într-un perete. Al doilea incident a avut loc când cei doi se aflau în Barbados, cu trei săptămâni înainte de cel din public. Aceştia s-au luat la ceartă în maşină, Brown a scăpat maşina de sub control şi a spart ambele geamuri laterale din faţă. Niciunul dintre cei doi nu a fost rănit.

Brown nu a fost acuzat, pentru că incidentele nu au fost raportate, iar avocatul său, Mark Geragos, refuză să comenteze.

Cântăreţul a fost acuzat în cursul zilei de astăzi, la cinci ani de închisoare şi 180 de zile de muncă în folosul comunităţii. Artistul va fi supravegheat de şeful poliţiei din Richmond, Bryan Norwood, care a declarat că rapper-ul va strânge gunoiul, va spăla maşini şi nu numai.

În timpul evenimentelor susţinute de fosta sa prietenă, artistul are voie să stea la zece metri distanţă, iar în afara acestora trebuie să păstreze distanţa de 100 metri.

La un interviu cu procurorii, în timp ce se pregătea pentru primirea sentinţei, cântăreţul a declarat că a crescut într-un mediu violent şi a spus: "eu nu voi fi la fel". Chris a mai declarat că s-a simţit "ruşinat şi jenat" în legătură cu ceea ce a făcut şi a vrut să se declare vinovat imediat, dar nu a fost lăsat de avocatul său.

După sentinţă, Sandi Gibbons, unul dintre procurori a declarat că vedeta nu a primit niciun tratament preferenţial:"noi credem că sentinţa pentru domnul Brown este una echitabilă. Totul depinde de el acum. Îşi controlează soarta".

Rihanna, pe numele ei adevărat Robyn Rihanna Fenty nu a apărut la proces. Avocatul ei, Donald Etra, a spus artista nu are obiecţii cu privire la termenii sentinţei, aşa că de aceea îşi vede de viaţa ei.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite