Richard Marx concertează la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul american Richard Marx, celebru în anii ’80 şi ’90 pentru hituri ca „Right Here Waiting“ şi „Hazard“, va concerta pentru prima dată în România, la data de 1 noiembrie, anunţă organizatorii, Emagic.

Concertul va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti şi face parte din turneul de promovare a celui mai recent material discografic al artistului, „Emotional Remains", lansat anul trecut.

Biletele costă 90, 120, 160, 200 şi 250 de lei şi sunt disponibile pe site-ul www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta.

Richard Marx şi-a început cariera la vârsta de cinci ani, perioadă în care cânta pe spoturi promoţionale create de tatăl său.

La 17 ani l-a cunoscut pe Lionel Richie, alături de care şi-a făcut debutul ca backing vocal. În aceeaşi perioadă, Marx a fost backing vocal pentru artişti ca Madonna, Whitney Houston şi Luther Vandross.

Primul său album a fost lansat în iunie 1987 şi s-a vândut în aproape 4 milioane de exemplare doar în SUA. Şi-a continuat cariera cu alte opt albume de studio şi patru albume live, vândute în peste 30 de milioane de copii în întreaga lume, şi are o listă impresionantă de hituri rock şi balade precum „Right Here Waiting", „Now and Forever" şi „Hazard".

Marx s-a remarcat ca producător şi compozitor şi a colaborat cu artişti ca Sarah Brightman, Barbra Streisand, Natalie Cole şi Michael Bolton.  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite