VIDEO Reprezentanţii Moldovei la Eurovision, în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sun Stroke Project şi Olia Tira, în studioul TVR
Sun Stroke Project şi Olia Tira, în studioul TVR

Formaţia Sun Stroke Project şi interpreta Olia Tira, câştigătorii selecţiei moldovene pentru finala Eurovision din acest an, au trecut şi prin România, în cadrul turneului de promovare a piesei „Run Away“.

Sun Stroke Project şi Olia Tira au susţinut concerte în două cluburi bucureştene şi au fost invitaţi ieri la TVR 1, în emisiunea „Miezul zilei", prezentată de Iuliana Marciuc. „Piesa noastră este una optimistă, energică şi vorbeşte despre conflictele prin care trecem în viaţa de zi cu zi", a declarat pentru „Adevărul" solistul trupei, Sergiu Ialoviţchi.

El a mai explicat că piesa a fost „construită" pe o platformă house, completată de ritmuri de saxofon, de vioară şi de două voci - una masculină şi cealaltă feminină. „Ne-a plăcut mult piesa României şi ne plac Paula Seling şi Ovi. Au voci perfecte şi un sound energic, iar show-ul lor are o idee foarte bună", a mai spus Sergiu. Şi interpreta Olia Tira spune că l-a întâlnit pe Ovi la Cerbul de Aur şi că este un artist talentat.

„Sperăm din adâncul sufletului că votarea va fi corectă şi nu politică. Le urăm Paulei şi lui Ovi mult succes", a mai spus solistul Sun Stroke Project. Moldovenii vor deschide prima semifinală Eurovision de la Oslo (25 mai).

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite