Răzvan Fodor a renunţat la burlăcie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La o lună şi jumătate de la cununia civilă, Răzvan Fodor, fostul solist al trupei Krypton, s-a căsătorit religios cu Irina, sâmbătă, la Corbeanca.

„Cel mai important moment al unei nunţi mi se pare a fi cununia religioasă. Am avut mari emoţii în biserică, am simţit că şi Irina este foarte emoţionată şi am ţinut-o strâns de mână pe tot parcursul ceremoniei", a declarat actorul din telenovela „Iubire şi onoare", care va avea premiera la Acasă TV, în septembrie.

Petrecere la Corbeanca

După ceremonia religioasă de la biserica din Corbeanca, Răzvan şi Irina şi-au invitat prietenii la o petrecere în Club Cortina din Corbeanca. Cei care au întreţinut atmosfera au fost membrii trupei Publika. „De când am decis să ne căsătorim, atât eu cât şi Irina am vrut să ne cânte la nunta băieţii de la Publika. La cât de mult s-au distrat invitaţii a fost cu siguranţa alegerea perfectă", a spus cântăreţul.

Alături de cei doi tineri căsătoriţi s-au aflat şi colegii de pe platourile din Buftea. Adela Popescu, Dana Rogoz, Nicoleta Luciu şi Ioan Isaiu sunt doar câţiva dintre prietenii care au vrut să-l felicite pe Răzvan în ziua nunţii.Răzvan Fodor a fost o prezenţă masculină râvnită în lumea mondenă din Bucureşti. El a avut o relaţie de câţiva ani cu modelul Catrinel Menghia, care este căsătorită acum cu impresarul italian Massimo Brambati.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite