Război deschis între Moni şi Iri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monica a ajuns sâmbătă seară la spital, apoi a depus o plângere pentru agresiune. În acest timp, Iri râde de ea, spunând că ar putea fi vorba de automutilare. Un nou episod al telenovelei de la Izvorani are ca nucleu o întâmplare petrecută la vilă, în care au fost implicaţi Monica şi angajaţii lui Irinel.

Monica a depus o plângere la Postul de Poliţie Ciolpani, în care spune că doi angajaţi de la proprietatea din Izvorani au agresat-o şi au înjurat-o. Modelul a fost şi la Institutul de Medicină Legală, pentru a obţine un certificat care să demonstreze că a fost agresată. Procurorii din Buftea vor demara o anchetă în acest sens. Monica se afla acolo pentru a-şi vedea fiica şi pentru a-şi lua câteva obiecte personale.

Citiţi şi:

Mama Monicăi Columbeanu: "Irinel mă ameninţă că mă taie în bucăţi dacă nu spun că Monica este o mamă groaznică"

Monica a ajuns la miezul nopţii, sâmbătă spre duminică, la Poliţia din Ciolpani. Ea şi-a împărţit noaptea între poliţie, Spitalul de Urgenţă şi Institutul Medico-Legal, unde a ajuns pe la 1.30. Apoi a plecat la spital, unde a aşteptat în jur de o oră şi jumătate, până să fie tratată pentru vânătăile căpătate la Izvorani.

În acelaşi timp, Irinel i-a apărat pe angajaţii săi într-o intervenţie la Realitatea TV. El a declarat că nu s-ar mira ca fosta soţie să se automutileze. Acesta a mai spus că modelesa s-a furişat pe proprietatea de la Izvorani şi s-a urcat în Bentley, care era la spălat.

„Cheile nu erau în maşină, pentru că ar fi încercat să iasă cu maşina prin poartă", a mai explicat acesta. Potrivit declaraţiilor lui Columbeanu, Monica ar fi stat peste o oră în maşină, până când a fost „rugată" să plece. Aceasta şi-ar fi luat lucrurile din casă pe 24 februarie, dar a lăsat câteva obiecte în urmă, printre care şi cărţi - „Kama Sutra" şi „Tot ce trebuie să ştie o femeie despre sex". Procesul de divorţ începe pe 21 martie, iar tot atunci instanţa va decide cu cine rămâne fetiţa.

O despărţire cu scântei

Monica a iniţiat divorţul

-23 februarie. Monica a iniţiat divorţul, după cinci ani de căsnicie.
-28 februarie. Avocata Monicăi depune recurs la hotărârea prin care Irina rămâne la Irinel.
-2 martie. În cererea de recurs, Monica Columbeanu scrie că indiferent cât de mulţi bani sau avantaje materiale i-ar oferi acesta, micuţa are nevoie de dragostea şi căldura mamei. „Irinel Columbeanu a devenit interesat de fiica noastră în momentul în care a înţeles că mă pierde, folosind copilul pentru a se răzbuna pe mine", spunea ea.
-4 martie. Tribunalul respinge cererea Monicăi, care solicita ca Irina să stea la ea până ce instanţa va judeca recursul la decizia prin care fetiţa rămânea la Irinel.
-5 martie. Mama Monicăi, Veronica Bulai, susţine că Irinel a ameninţat-o că o taie în bucăţi dacă nu va declara că Monica este o mamă groaznică. Ea a adăugat că şi asupra fetiţei cuplului a fost aplicată presiune. „De câteva ori s-a închis singur cu fetiţa în cameră. De fiecare dată după discuţiile cu domnul Columbeanu, Irina era plânsă şi mă întreba dacă îmi aduc aminte cum o bătea mama ei".
-12 martie. Monica a depus o plângere la poliţie, pentru că a fost agresată fizic. Ea a spus că intenţiona doar să-şi ia posesiunile din vilă.

Irinel are custodia

-28 februarie. Instanţa a decis ca Irinel să deţină custodia temporară a Irinei Columbeanu (4 ani).
-3 martie. Irinel Columbeanu a revocat actul de donaţie prin care soţia sa primea apartamentul de pe Calea Victoriei
-4 martie. Irinel Columbeanu a postat pe YouTube filmuleţe cu fiica sa, în care aceasta spune că mama ei o bate.
-8 martie. Doi psihologi şi un sociolog au discutat cu Irina Columbeanu, la casa din Izvorani a cuplului Columbeanu.
-10 martie. Irinel Columbeanu a depus personal o plângere penală împotriva soţiei sale, pe care ar vrea s-o vadă după gratii pentru că şi-ar fi maltratat propria fetiţă. Miliardarul o acuză pe Monica Columbeanu de rele tratamente aplicate minorului, pentru care riscă până la 15 ani de închisoare.
-13 martie. Irinel susţine că Monica nu a fost agresată, că poate se automutilează şi că angajaţii lui doar i-au spus să plece de pe proprietatea de la Izvorani.
-21 martie. Va începe procesul de divorţ, iar instanţa va decide dacă Irina rămâne cu tatăl sau cu mama ei.

image
image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite