„Rătăciţii“ au ajuns în Panama

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Rătăciţii“ au ajuns  în Panama
„Rătăciţii“ au ajuns în Panama

„Aventura care vă aşteaptă o să fie una dintre cele mai dure prin care aţi trecut, dar, în acelaşi timp, o să fie şi extrem de interesantă, o experienţă pe care vă asigur că nu o veţi uita niciodată“, au fost cuvintele de întâmpinare ale lui Andrei Gheorghe pentru concurenţii show-ului „Rătăciţi în Panama“.

Moderatorul concursului i-a întâmpinat, împreună cu echipa de producţie columbiano-română, pe cei 18 concurenţi sosiţi pe aeroportul din Bocas del Toro, unde s-a dat startul competiţiei.

După o călătorie de 36 de ore, participanţii au fost nevoiţi să renunţe la toate obiectele personale şi să rămână cu minimul necesar acceptat în concurs: un tricou, o pereche de pantaloni, o pereche de încălţăminte şi lenjeria intimă.

De la aeroport, au pornit către insule pe jos sau cu mijloacele de transport puse la dispoziţie. Ei trebuie să supravieţuiască pentru o săptămână până la prima bătălie teritorială care poate duce la schimbarea locului în care stau.

„Vedetele“ au ajuns la Insula Paradisului, „Aspiranţii“ pe Insula Speranţei, iar „Debutanţii“ pe Insula Condamnaţilor.

Concurenţii, printre care Ramona Gabor, C.R.B.L. şi Cornel Păsat,  vor fi supravegheaţi non-stop de camerele de filmat care se vor afla peste tot.

Ei trebuie să demonstreze că pot supravieţui pe teritorii necunoscute în condiţii extreme, că au puterea psihică de a depăşi obstacolele întâmpinate şi că pot lupta pentru a ajunge pe Insula Paradisului. Emisiunea va debuta la 28 septembrie, la postul Kanal D.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite