Rapperul Eminem, zece nominalizări la Grammy

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eminem, cel mai bun rapper american
Eminem, cel mai bun rapper american

Artistul american a primit, miercuri, cele mai multe nominalizări la cea de-a 53-a gală a premiilor muzicale americane. Eminem se întoarce spectaculos în industria muzicală, după ce s-a luptat mulţi ani cu dependenţa de droguri.

Eminem (38 de ani) a fost nominalizat la trei categorii principale - „cel mai bun album al anului", „cel mai bun cântec al anului" şi „cel mai bun single al anului".

Muzicianul american a mai fost nominalizat la alte şapte categorii secundare, specifice genului rap. Printre ceilalţi artişti care au primit cele mai multe nominalizări la categoriile principale se numără starul R&B Bruno Mars, nominalizat la şapte categorii, în timp ce rapperul Jay-Z, cântăreaţa pop Lady Gaga şi grupul country Lady Antebellum au primit câte şase nominalizări.

Lady Gaga este din nou în top: la începutul lunii noiembrie, la Gala MTV Europe Music Awards de la Madrid, controversata artistă a câştigat trei premii dintre cele cinci categorii la care a fost nominalizată. 

Michael Jackson, „cel mai bun artist pop"

Rihanna şi Katie Perry au primit câte două nominalizări la Grammy, iar Beyonce a avut o nominalizare (categoria cea mai bună interpretă pop). Michael Jackson a primit postum o nominalizare pentru cel mai bun interpret pop pentru albumul „This Is It".

Categoria „cel mai bun artist debutant" îl include pe listă pe starul adolescenţilor, Justin Bieber. Câştigătorii celor 109 categorii vor fi anunţaţi în cadrul unei gale ce va avea loc la Los Angeles, la 13 februarie. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite