Ramona Gabor, în practică pentru postul de ştiristă tv - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de azi scrie despre Ramona Gabor care învaţă să citească de pe prompter, Delia care s-a mutat înapoi la tata sau despre Mutu care se dădea în vânt după partide de amor în locuri neobişnuite. Printre alte subiecte, Leo de la Strehaia a plecat în Panama cu banii cămătarilor, iar Elena Cârstea s-a mutat la Ovidiu Komornyik.

Ramona Gabor, în practică pentru postul de ştiristă tv. Elevă în primul an la Şcoala de televiziune, Ramona Gabor se pregăteşte de zor să devină o bună ştiristă. Sora lui Moni a susţinut recent o probă practică în care a avut de citit o ştire de pe prompter în faţa camerelor de luat vederi. Ramonei nu i-a fost deloc uşor, dat fiind faptul că nu are mai deloc experienţă, scrie Click!.

Delia: «M-ai înşelat? Mă duc la tata!»
. Când se supără, Delia Matache şi Gina Pistol se refugiază din apartamentele de lux ale iubiţilor, în locuinţele modeste ale părinţilor lor, situate în cartiere mărginaşe. Cele două vedete şi-au făcut anul acesta bagajul, dezamăgite că partenerii de viaţă au călcat strâmb. După ce fotomodelul Andreea Tivadar s-a lăudat că iubitul Deliei, Florin Moldoveanu, este îndrăgostit de ea şi că o răsfaţă cu daruri de zeci de mii de euro, solista s-a făcut foc şi pară, scrie Click!.

Mutu, sex pe iaht cu Catrinel Menghia?
Pe vremea când schimba partenerele cu nonşalanţă, Adrian Mutu nu ducea lipsă de fantezie. Din volumul “Ca nimeni altul”, publicat luna trecută în Italia, aflăm că “Briliantul” s-ar fi dat în vânt după partide de amor în locuri neobişnuite: în toaletă sau pe iaht, scrie Libertatea.

A plecat în Panama cu banii cămătarilor. Leo de la Strehaia a anunţat, ieri, la Antena 1, în cadrul emisiunii Acces Direct, că bănuieşte că a fost bătut de oamenii manelistului Adi Minune, care, după ce l-au lovit, i-ar fi luat 11.000 de euro şi un telefon mobil. El ascunde însă adevarata poveste. Această poveste este singura avută în vedere şi de poliţie, care a intrat pe fir şi a aflat amănunte şocante din culisele scandalului, scrie Cancan.

Elena Cârstea s-a mutat la Ovidiu Komornyik
. Elena Cârstea a plecat de la Hotelul Caro, acolo unde a fost cazată la venirea ei în Bucureşti. Interpreta s-a mutat cu bagaje cu tot acasă la Ovidiu Komornyik, care s-a declarat fericit să o găzduiască în această perioadă, scrie Liberatea.


Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite