„Tenorul uituc“, caz la „Dansez“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Gomboşanu, tenorul cu pierderi de memorie care a participat la „Românii au talent“, va fi ajutat în cadrul emisiunii „Dansez pentru tine“. O echipă de realizatori Pro TV a venit, ieri, la Râmnicu Vâlcea pentru a reface firul vieţii zbuciumate a lui Cristian Gomboşanu, care locuieşte într-un internat.  

Echipa emisiunii a realizat un material destinat ediţiei din 6 mai, iar una dintre echipele din concurs va dansa pentru tânărul în vârstă de 25 de ani. „Nu ştiu deocamdată care dintre cupluri va dansa pentru mine. Mă bucur însă că ei încearcă să mă ajute să depăşesc greutăţile în care mă aflu. Vreau să-mi plătesc rata la bancă, să caut o locuinţă cu chirie şi să nu mai dorm în sediul teatrului", povesteşte Cristi.

Cântă pentru sprijinul altora

Cristi a reuşit să se împrumute la bancă pentru a-şi trimite părinţii, ambii grav bolnavi, la spital pentru un tratament necesar. Acum lucrează pe unde apucă, îşi continuă studiile tehnice şi ajută echipa Teatrului Ariel în schimbul unui loc unde poate dormi în weekend, când internatul liceului este închis. La rândul său, încearcă să-i ajute pe cei care au nevoie. „Pe 20 mai voi cânta într-un club din Râmnicu Vâlcea pentru a ajuta la strângerea de fonduri pentru un copil bolnav de leucemie. Mă bucur foarte mult atunci când talentul meu ajută pe cineva", povesteşte Cristi Gomboşanu.

Visurile sale au părut, pentru o perioadă, de nerealizat. În clasa a VIII-a, situaţia materială l-a determinat să renunţe la studii şi să se angajeze pe şantier. Aşa a ajuns singur în Râmnic, familia sa locuind în satul timişan Ghilad, locul natal al tânărului. „Acum urmez cursurile Grupului, „Nicolae Pleşoianu", din Râmnic, sunt în clasa a X-a la seral şi elev în anul II la Şcoala Populară de Artă", a spus Cristian. 

Reacţii după concurs

Vocea sa puternică a făcut ca toţii spectatorii să se ridice în picioare la emisiunea „Românii au talent". Povesteşte că atunci când a văzut că oamenii îi apreciază calităţile a reuşit să treacă mai uşor peste eşecul din cadrul emisiunii. „Ştiu că vocea mea a impresionat mulţi oameni, că sala m-a aclamat frenetic. Visul meu este să ajung un mare tenor care să cânte pe scenele renumite ale lumii, la Scala din Milano sau în Manhattan".

Cristi povesteşte că până şi votul negativ pe care l-a primit la preselecţiile de la „Românii au talent" e cauzat de faptul că, în timp, greutăţile vieţii i-au afectat memoria. „Am încercat diverse tratamente, dar din lipsă de bani am renunţat la ele treptat. Sper să-mi revin cu timpul", spune Cristi despre problema sa de sănătate care l-a făcut pe Andi Moisescu să-l respingă. Tânărul spune că eşecul nu l-a afectat atât de mult. „Am primit un e-mail de la Andi Moisescu în care mi-a explicat că nu a ştiut de problemele mele şi şi-a cerut scuze. Eu sunt de părere că ceea ce nu te ucide te face mai puternic", susţine Cristian Gomboşanu.

Ţuţu, Dinu şi Ianău, pe scenă

Marele câştigător al concursului, Adrian Ţuţu, a primit invitaţia de a susţine, în luna mai, un concert în clubul Bamboo din Braşov. Acesta a fost contactat deja de mai mulţi impresari care doresc să-i organizeze o serie de recitaluri. În aceeaşi situaţie se află şi ceilalţi doi finalişti, care au impresionat o ţară întreagă cu vocea lor, băcăuanul Narcis Iustin Ianău şi ploieşteanul Valentin Dinu. Cunoscutul impresar Lucian Mitrea, soţul cântăreţei Andreea Bănică, se află în pole-position pentru a semna contracte de impresariat cu cei trei finalişti de la „Românii au talent". De asemenea, exclusivnews.ro relata recent că MediaPro urmează să realizeze un videoclip cu Narcis Iustin Ianău. Marian Stoica

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite