Raluca Moianu nu mai spune "Iartă-mă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta postului Romantica va opta din toamnă pentru un alt format cu care speră să câştige audienţa Un nou început. Raluca a renunţat la emisiunea produsă de Valeriu Lazarov.

Vedeta postului Romantica va opta din toamnă pentru un alt format cu care speră să câştige audienţa

Un nou început. Raluca a renunţat la emisiunea produsă de Valeriu Lazarov. Prezentatoarea speră să aibă acelaşi succes cu o nouă producţie.

Anii petrecuţi la cârma emisiunii "Iartă-mă" au ajutat-o pe Raluca Moianu să se transforme dintr-un simplu ascultător, într-un adevărat "psiholog". "Se poate spune că "Iartă-mă" m-a învăţat să ascult, să fiu mai aproape de oameni, de problemele lor, să înţeleg suferinţa", spune vedeta de la Romantica.

Prezentatoarea crede că "ajutoarele" sale din spatele camerelor s-ar putea aventura şi pe tărâmul detectivilor. "Au fost foarte multe cazuri dificile, dar echipa a fost întotdeauna foarte bună.

Cred că Anca Ionescu, directorul programului, şi-ar putea face o agenţie, având deja la activ foarte multe cazuri rezolvate. În redacţie spuneam deseori că dacă echipa de la "Iartă-mă!" nu găseşte pe cineva atunci nu-l mai descoperă nimeni!"

Drumul spre inima ascultătorilor

Dacă în televiziune i-a învăţat pe ceilalţi să spună "Iartă-mă!", la Radio Magic Fm, în calitate de director de programe, Raluca încearcă să construiască o echipă şi un "produs" care să sune bine şi să placă ascultătorilor. "Nu-i uşor, lucrezi cu artişti, e nevoie de pasiune şi de foarte multe ore de muncă. Îi respect pe oameni şi încerc să fac lucrurile să funcţioneze într-o atmosferă de prietenie.

Cine spune că e floare la ureche să te împarţi între carieră şi familie exagerează. E nevoie de un foarte bun <> pentru a împăca lucrurile. E un slalom uriaş din care trebuie să ieşi, în fiecare zi, învingătoare, asta dacă vrei să le ai pe amândouă. Sunt conştientă de faptul că Mara (fiica vedetei - n.r.) are nevoie de mine şi fac tot posibilul să stau cât mai mult timp cu ea".

Îndrumată de Tăriceanu

Deşi nu a cochetat niciodată cu politica, Raluca recunoaşte că unul dintre oamenii care i-a schimbat traseul profesional este actualul prim-ministru. "Călin Popescu Tăriceanu era patronul radioului la care lucram. El m-a trimis la şcoala de radiojurnalism a BBC-ului, iar după ce am absolvit m-a făcut redactor-şef. Eram foarte tânără pe atunci". Un sprijin în momentele grele a fost pentru Raluca şi tatăl său, diplomat de carieră.

Călătorie în Spania

Raluca Moianu s-a întors de curând din vacanţă. "Vara aceasta am ales un parc de distracţii din Spania, gen Disneyland, dar mai puţin cunoscut românilor. Port Aventura este situat pe Costa Dorada, la vreo 80 de km de Barcelona. Am descoperit acest loc în urmă cu câţiva ani.

Mie şi lui Mario ne-a plăcut atunci atât de mult încât am promis că vom reveni. Ne-am întors alături de Mara şi de câţiva prieteni. Am ales chiar hotelul Port Aventura. Aici, camerele sunt decorate cu ciocănitoarea Woody şi alte elemente din desenele animate produse de studiourile Universal", ne-a mărturisit prezentatoarea.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite