Raluca Moianu: "În locul oricărei poşete de fiţe, aleg o vacanţă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru un dependent de telecomandă, "Iartă-mă" este sinonim cu Raluca Moianu. Prezentatoarea ei are, până la toamnă, alte planuri de vacanţă! Când iese din habitatul ei natural,

Pentru un dependent de telecomandă, "Iartă-mă" este sinonim cu Raluca Moianu. Prezentatoarea ei are, până la toamnă, alte planuri de vacanţă!

Când iese din habitatul ei natural, televiziunea şi radioul, prezentatoarea longevivei emisiuni "Iartă-mă" şi directoarea de programe a Magic Fm evadează cât mai departe de lumea dezlănţuită a Bucureştiului. "Dacă nu pot să mă înfrupt, măcar vreau să gust din anumite locuri. Aşa am descoperit turismul de weekend. Ador să călătoresc. În locul oricărei bijuterii sau poşete de fiţe aleg să merg într-un loc în care să cunosc oameni noi.

Praga, Copenhaga, Insula Rhodos, Florenţa, Lisabona, New York, Londra, Sankt Petersburg şi Bogota sunt destinaţii care fac parte dintr-un top dictat de dorinţa de a le revedea oricând. Deşi pe primul loc ar trebui să fie Barcelona, oraşul în care, zice ea, "Aş sta zece ani fără să mă plictisesc. Nu întâmplător în vara aceasta mergem cu Mara (fetiţa ei de trei ani şi jumătate, n.r.) pe Costa Brava şi la Port Aventura".

Fiica unui diplomat de carieră, Raluca Moianu a deprins de copil experienţa multiculturalismului: "M-a făcut să privesc planeta altfel, distanţele s-au micşorat, capătul lumii e la doi paşi. În plus, am senzaţia că mă pot adapta în orice colţ de lume".

Ca-n "Nea Mărin Miliardar"

Cum voiajele multe nu sunt lipsite de emoţii, "pe aeroportul din Sharm el Sheik am încurcat nişte bagaje şi ne-am trezit, exact ca-n filme, la hotel, cu un bagaj identic cu al nostru, dar care conţinea alte lucruri decât ce ştiam noi că avem... Interesant e că am reuşit să ne recuperăm bagajul, intact, din aeroport şi să-l găsim şi pe proprietarul valizei."

Seamănă ca-n "Nea Mărin Miliardar", cu deosebirea că valiza schimbată nu era plină cu bani! Pentru că fiecare sfârşit te îndeamnă să priveşti spre un nou început, Raluca are de gând, din toamnă, să reia proiectele multimedia pentru copii. La început a fost cutiuţa muzicală 6 (cu Nadia, Ioana Moldovan şi Olivia Steer), un proiect foarte bine primit de public, premiat cu disc de aur. Au urmat "Poveştile Marei", un CD lansat la începutul anului 2008.

"Acum îmi doresc să transform <> în audiobook, o carte semnată de Andreea Mihaela Stan, lansată duminica trecută la Bookfest, pentru care eu am scris prefaţa. Vor urma şi altele, despre care voi vorbi la momentul respectiv", a dezvăluit Raluca, în premieră, ceea ce o aşteaptă, din toamnă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite