Raicu: „Mi s-a părut mai înţelept să ne separăm destinele”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 După nenumărate speculaţii de-a lungul timpului, de data aceasta informaţia este adevărată. Andreea şi Tudor şi-au spus adio.Andreea, care a confirmat şi pe blogul ei informaţia, a spus că motivul principal al despărţirii a fost incompatibilitatea planurilor de viitor.

După doi ani de relaţie, cu urcuşuri şi coborâşuri, constatate de multe ori de tabloide, Andreea Raicu (31 de ani) şi Tudor Chirilă (34 de ani) s-au despărţit.

Contactată telefonic, Andreea Raicu a mărturisit că despărţirea este reală, şi nu un zvon. “Da, este adevărat, ne-am despărţit. Tot ce am avut de spus am spus în prima şi singura mea declaraţie”, a răspuns ea.

Motivul principal al despărţirii, menţionat de Andreea, a fost incompatibilitatea planurilor de viitor. “Mi-am dorit totdeauna şi îmi doresc în continuare un copil. El are alte planuri individuale, aşa încât mi s-a părut mai înţelept să ne separăm destinele”, declară aceasta, potrivit Mediafax.

Întrebată dacă au rămas prieteni, Andreea spune că “cel mai important lucru a fost spus deja, ce trebuia să afle lumea, dacă voia. Mai departe, nu contează, restul nu are importanţă”.

Dragoste cu năbădăi

Cei doi se cunosc de şapte ani, dar acum doi ani s-au îndrăgostit şi au început o relaţie care a fost intens discutată şi analizată.

La fiecare apariţie publică împreună, cei doi s-au afişat ca doi îndrăgostiţi, fără să ţină cont de bârfele şi răutăţile presei de scandal.

Despre divergenţele din trecut, cum a fost scena de gelozie pe care Tudor Chirilă a făcut-o în piaţa Dorobanţi, aceasta spune că “pentru un conflict este nevoie de două părţi. Eu nu sunt un om conflictual, aşa încât scenele din trecut au avut un singur protagonist. Iar viitorul meu îl exclude (…) Acum sunt liniştită!”, spune Andreea în acelaşi comunicat..

image

Da, este adevărat, ne-am despărţit. Tot ce am avut de spus, am spus în prima şi singura mea declaraţie

image


Andreea Raicu
Prezentatoare TV

“Nu am chef azi”

Tudor Chirilă nu a vrut să facă  nicio declaraţie pe acestă temă. Contactat de ziarul “Adevărul”, Chirilă a spus că nu poate vorbi “azi” (ieri - n.r.) la telefon.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite