Rafaga revine în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Solistul celebrei formaţii tropicale spune că aceasta este ca "un uragan care străbate întreaga lume, cucerind inimile oamenilor". La doar şase luni de la prima venire în România, Rafaga se

Solistul celebrei formaţii tropicale spune că aceasta este ca "un uragan care străbate întreaga lume, cucerind inimile oamenilor".

La doar şase luni de la prima venire în România, Rafaga se întoarce în ţara al cărui public îl iubeşte din tot sufletul. La 15 septembrie, cunoscuta formaţie tropicală va susţine la Bucureşti, în Complexul Carrefour Militari, un nou concert, în deschiderea căruia vor mai cânta Analia Selis şi Wilmark.

Rodrigo Gonzalo Tapari, solistul formaţiei Rafaga, ne-a declarat că a fost impresionat de felul în care a fost primit în luna martie, în România, după o absenţă de trei ani. "Am fost copleşiţi de căldura şi amabilitatea oamenilor şi am promis că vom reveni. Ca în fiecare vară, ne aflăm într-un lung turneu european, iar acesta trebuia să cuprindă şi România.

Ne-am dorit acest lucru şi iată că s-a împlinit", spune solistul. El şi colegii săi s-au arătat impresionaţi de publicul român, care, prin comparaţie cu cel din întreaga lume, "are ceva aparte".
"Ne-a bucurat nespus faptul că spectatorii ne ştiau atât vechile hituri - <> şi <> , cât şi melodiile noului album <> ", spune Rodrigo.

În anul 1994 a început istoria formaţiei Rafaga - alcătuită din nouă tineri talentaţi care, prin muncă, pasiune şi valoare, au ajuns numărul unu atât în topurile muzicale din Argentina, cât şi în cele din restul ţărilor Americii Latine şi din multe ţări europene. Rafaga a cucerit încă de la început publicul prin cântecele de dragoste, prin efectele speciale deosebite, lumină şi un sunet impecabil, devenind în scurt timp un fenomen cunoscut ca rafagamania.

Un deceniu de succes

Au urmat 10 ani de muzică, plini de succese, peste un milion de discuri vândute, nouă albume editate în 22 de ţări, patru turnee în SUA, patru în Europa - Spania, Suedia, Elveţia, România, un turneu în Australia. Au obţinut Discul de platină în Spania, Discul de aur în România, Suedia şi Elveţia, iar cel mai important premiu de muzică din Argentina - Premiul Gardel le este conferit succesiv în anii 2001, 2002, 2003 şi 2004 pentru cel mai bun album al unei formaţii tropicale.

"Rafaga a creat un stil nou de cumbia, noi l-am numit latino soul. Am căutat mereu ca piesele noastre să aducă ceva nou, publicul să simtă o schimbare. Cred că am plăcut încă de la început şi am atras publicul prin originalitate, sunet impecabil, stilul de dans şi vestimentaţie", este de părere Rodrigo, care recunoaşte cu sinceritate că alegerea sa ca solist al formaţiei a fost unul dintre cele mai importante momente din cariera sa: "Practic, din acea clipă mi s-a schimbat întreaga viaţă!".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite