Rădulescu şi Oţil, pisica şi hamsterul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După moda din ultimii ani, mai multe vedete din România îşi vor folosi vocile pentru varianta autohtonă a filmului de animaţie „Bolt”. Potrivit cinemagia.ro, lung­metrajul, o producţie

După moda din ultimii ani, mai multe vedete din România îşi vor folosi vocile pentru varianta autohtonă a filmului de animaţie „Bolt”. Potrivit cinemagia.ro, lung­metrajul, o producţie Disney, va avea premiera în România pe 26 decembrie.

Filmul spune povestea căţelului Bolt, vedetă a unui serial de succes, care crede că are superputeri. În original, vocea acestuia îi aparţine lui John Travolta, iar partitura lui în română va fi preluată de îndrăgitul Virgil Ianţu.

Cel mai mediatizat cuplu din România, format din Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil, şi-a adus şi el aportul la dublajul filmului. Mihaela Rădulescu o va interpreta pe pisica maidaneză Mittens, iar Dani Oţil pe hamsterul extrem de entuziast Rino, ale căror voci le aparţineau în original unor actori mai puţin cunoscuţi, Susie Essman şi Mark Walton.

Succes de box-office

„Bolt” a fost lansat în SUA pe 21 noiembrie, unde a încasat 26 de milioane de dolari în primul weekend după premieră. Până acum, după 17 zile, filmul a strâns peste 87 de milioane de dolari în lumea întreagă.

Printre vocile americane celebre care au participat la producţia filmului se numără cântăreaţa-actriţă adolescentă Miley Cyrus, care o joacă pe stăpâna lui Bolt, Penny, dar şi actorul Malcolm McDowell, cunoscut mai ales pentru rolul din „Portocala mecanică” în rolul Dr. Calico.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite