Răduleasca, „despre divorţ, cu dragoste“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta îşi doreşte să rămână prietenă cu Elan, aşa cum era şi înainte de despărţire. Într-un interviu pentru revista “Viva!”, Mihaela Rădulescu povesteşte despre planurile ei de viitor, despre divorţul prin care trece şi despre dragoste.

“Ani de zile, cel mai bun prieten al meu a fost soţul meu. Sper să fim aşa şi mai departe, era una dintre marile noastre calităţi“, spune Mihaela Rădulescu despre relaţia cu fostul soţ. Întrebată dacă mai are de gând să se căsătorească după acest divorţ, al treilea din viaţa ei, Mihaela ezită să spună da sau nu. “Mă gândesc la iubire. Atât. E sentimentul extrem, e saltul cu paraşuta al fiecărei femei care vrea tot de la viaţă, ca mine.

Pluteşti, faci piruete, ţipi de plăcere, zâmbeşti tot drumul şi, la un moment dat, inevitabil, aterizezi. Eşti din nou pe pământ, pe două picioare, între oameni, nu în cer, şi ai două variante: să mai vrei să sari sau să reînveţi banalul mers pe jos. Eu vreau mereu să mai sar o dată”, spune Mihaela Rădulescu în revista “Viva!”.

Dezbrăcată de celebritate

Divorţul prin care trece acum nu-i schimbă Mihaelei perspectiva viitorului. Rămâne încrezătoare în sine şi în puterile ei. Întrebată de Cristina Stănciulescu, cea care a intervievat-o cum e ea dezbrăcată de celebritate, Mihaela răspunde sigură: “Cea mai frumoasă, cea mai inteligentă, cea mai sofisticată, cea mai feminină şi cea mai liberă la cap femeie a bărbatului care mă iubeşte”.

“Nu vreau să ştiu că am defecte, vreau să-mi adore calităţile şi vreau să se prindă că am o grămadă! Ce naiba e aşa ciudat să fii paranoică în privinţa ta, ca femeie? Şi mai ales dacă eşti celebră, deci la dispoziţia oricăror frustraţi, complexaţi, bârfitoare, ziarişti răi, colegi invidioşi?

Îţi dai seama că, după ce auzi despre tine atâtea rele, atâtea minciuni, atâtea ipostaze, SF-uri ale tale, nu mai vrei decât simplitatea unui „te iubesc, femeia mea“, o privire ca o declaraţie de iubire care să-ţi şteargă riduri, lacrimi, resentimente, tristeţi. Măcar de la bărbatul tău, că pe restul lumii nu e bine să te bazezi niciodată...”, adaugă Mihaela.

Numărul din octombrie al revistei “Viva!” apare astăzi şi conţine un interviu în exclusivitate cu vedeta. Materialul este însoţit de fotografii realizate la casa din sudul Franţei, unde Mihaela Rădulescu şi-a petrecut vacanţa de vară.

Divorţ neaşteptat

Ştirea că Mihaela Rădulescu şi Elan Schwartzenberg se despart a apărut pe 17 septembrie. Pe data de 7 octombrie are loc prima înfăţişare la tribunal.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite