Răduleasca lasă Monte Carlo pentru televiziune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu revine în televiziune cu emisiunea „Miss ROmândria“, care va fi difuzată duminică, 29 noiembrie, de la ora 16.30.

CITEŞTE ŞI:

Timişoara: Mihaela Rădulescu a ratat inaugurarea magazinului ei din mall pentru că era blocată în trafic la Monaco

Emisiunea este plasată în acelaşi tronson orar cu show-ul „Duminica în familie“, încheiat la 21 iunie. Show-ul „Miss ROmândria“ apare în programul TV al Antenei 1 şi la data de 1 decembrie, de la aceeaşi oră.

Emisiunea „Duminica în familie“ a avut anul acesta, în medie, 558.000 de telespectatori pe minut, la nivel urban, înregistrând o uşoară creştere faţă de anii precedenţi.

Audienţa emisiunii Mihaelei a avut o scădere continuă din 2005 până în 2008, dar anul acesta audienţa a crescut datorită scandalurilor în care diva a fost implicată.

Cea mai urmărită ediţie a show-ului prezentat de aceasta a avut loc la 1 ianuarie 2006, şi a adunat 1,1 milioane de telespectatori pe minut.

Deşi când şi-a anunţat plecarea la Monaco, pentru a se dedica exlusiv fiului ei, a spus că este „ultima lună de televiziune din viaţa“ ei, diva revine acum cu mai multe proiecte simultane: emisiune, carte, afacere.

Carmen Voinea, asistenta personală a Mihaelei, a declarat pentru „Adevărul“ că nu poate să confirme nimic. „Eu ştiu de existenţa unor ediţii speciale pe care urmează să le facă, atât“, a spus aceasta.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite