Radu Muntean, la „Garantat 100%“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regizorul Radu Muntean este invitatul primei ediţii a emisiunii „Garantat 100%“ din noul sezon, în această seară de la ora 23.25, la TVR 1.

Cătălin Ştefănescu, gazda de 11 ani a emisiunii „Garantat 100%", va discuta cu Radu Muntean despre cel mai nou film al regizorului, dar şi despre zona mai largă a noului cinematograf autohton.

Cel de-al patrulea film al lui Radu Muntean, „Marţi, după Crăciun", a avut premiera internaţională la Festivalul de Film de la Cannes, secţiunea „Un Certain Regard", iar din 16 septembrie poate fi urmărit la cinematografele din ţară. Producţia se înscrie în categoria filmelor de autor care oferă o alternativă genului de cinema mainstream de tip american şi a avut parte de numeroase cronici pozitive.

Tot la prima ediţie a emisiunii „Garantat 100%" cântă The Snails, trupă de indie din Chişinău. „Începem un nou sezon cu invitaţi foarte diferiţi, cu grupuri foarte faine de muzică de cameră, la finalul fiecărei emisiuni. Şi cu dorinţa de a face o emisiune după care păstrezi ceva, nu ca şi când ai bea un pahar cu apă, ci ca un vin bun, al cărui gust îţi rămâne o vreme", a spus Cătălin Ştefănescu.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite