Puya: „Mi-e dor de clipurile de cartier!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nostalgic după perioada gangsta, Puya promite să revină la videoclipuri de cartier, cu gaşca, mai cu seamă acum, când tehnologia permite producerea pe bandă-rulantă a clipurilor.

„Mi-e dor de clipurile de cartier! În ultimul timp am făcut clipuri de studio. Eu iubesc muzica anilor ‘90, mi se pare mult mai diversificată, şi implicit clipurile de acel gen, hip-hop-ul din acea perioadă. Cred că e timpul să revenim la chestia asta. Pe vremuri, ca să fac un clip, mie îmi trebuiau peliculă, camere, lume, munţi de scule. Acum poţi să te filmezi şi cu un aparat foto. Multe clipuri sunt pe youtube. La televizor, se văd doar 10% dintre cele care se produc. Doar ideile lipsesc, aici va fi marea bătălie."

Septembrie este o lună plină pentru hip-hop-er. El a promis să termine albumul La Familia, la care lucrează de ceva timp, urmând să intre în studio imediat după participarea la Romanian Music Awards. Pe 16 septembrie, alături de Cosmina Păsărin, un MC consacrat, artistul va urca pentru prima dată pe scenă în calitate de prezentator, la Braşov, unde va avea loc decernarea celor mai importante premii ale industriei muzicale româneşti - Romanian Music Awards. Nominalizat la două categorii (Best album şi Best hiphop), Puya nu se declară interesat de vreun trofeu: „Nu cred că mi-am dorit vreodată un anumit premiu. În schimb, mi-am dorit ca lumea să mă aplaude sau să ţipe după ce am terminat o melodie".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite