„Puterea dragostei“ de la Jennifer Rush

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa americană de origine germană Jennifer Rush (49 de ani) va concerta la Sala Palatului din Bucureşti, la data de 17 octombrie, informează organizatorii, Project Events.

Show-ul din România face parte din turneul de promovare a noului album al artistei, „Now Is The Hour", lansat anul acesta, în luna martie. Jennifer Rush va interpreta atât melodii de pe noul său disc, cât şi hiturile „The Power Of Love" („Puterea dragostei" - n.r.), „Heart Over Mind" sau „If You're Ever Gonna Lose My Love". 

Pe numele său adevărat Heidi Stern, Jennifer Rush s-a născut la New York, la 28 septembrie 1960. În copilărie a luat lecţii de canto şi a studiat muzica clasică, dar s-a lansat în anii '80. În 1985 a devenit celebră în întreaga lume datorită hitului „The Power Of Love", care a ajuns pe prima poziţie a topurilor din mai multe ţări.

Piesa a intrat în Cartea Recordurilor drept „Cel mai bine vândută melodie a unei artiste solo, din istoria muzicii pop britanice". Recordul a fost doborât abia şapte ani mai târziu, în 1992, de piesa „I Will Always Love You", interpretată de Whitney Huston.

De-a lungul timpului, Jennifer Rush a colaborat cu artişti ca Michael Bolton, Placido Domingo şi Brian May. Cântăreaţa a lansat 13 albume şi a câştigat 50 de discuri de aur şi două de platină. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite