Publicul nu a fost prea entuziasmat de revenirea Madonnei la Munchen

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Publicul nu a fost prea entuziasmat de revenirea Madonnei la Munchen
Publicul nu a fost prea entuziasmat de revenirea Madonnei la Munchen

Revenirea Madonnei în oraşul Munchen, după 20 de ani de la ultimul concert susţinut aici, nu a fost primită cu foarte mult entuziasm, informează publicaţia Der Stern.

În ciuda celor 3500 de costume diferite din recuzita spectacolului, a celor 12 dansatoare, nouă garderobiere, a unei maseuze şi a celor doi bucătari personali, pe care artista îi pune pe lista de cheltuieli pentru reuşita spectacolelor susţinute în turnee, locuitorii oraşului din inima celui mai bogat land al Germaniei au lăsat concertul artistei cu biletele nevândute.

Artista în vârstă de 51 de ani a jurat că nu se va mai reîntoarce în Germania, după ce la ultimul său concert din landul bavarez, care a avut loc în 1990 în cadrul "Blond Ambition World Tour" a avut parte de aceeaşi primire rece. Deşi programase pentru turneul de promovare a celui mai recent album "Sticky and Sweet" încă un concert în Germania, la Hamburg, ulterior a renunţat la el.

Madonna va concerta şi la Bucureşti, pe 26 august, în cadrul turneului mondial "Sticky & Sweet Tour", considerat cel mai bine vândut turneu muzical din istorie al unui artist solo.

Madonna, pe numele real Madonna Louise Ciccone, a debutat în 1982 şi a vândut în carieră peste 200 de milioane de discuri în toată lumea.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite