Crimă misterioasă la Hollywood: Un publicist renumit a fost împuşcat mortal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Publicista de la Hollywood, Ronni Chasen, a fost împuşcată pe Sunset Boulevard, din Los Angeles, la scurt timp după miezul nopţii. Victima se întorcea acasă de la petrecerea susţinută pentru premiera filmului "Burlesque".

Compozitoarea Diane Warren, care a fost clienta decedatei, a declarat că a mers împreună cu Ronni Chasen la petrecere. "Şi apoi a plecat - probabil cu 10 minute înaintea mea.", potrivit CNN. "Mi se pare fără sens. Nu au furat nimic. Poşeta ei era tot acolo", a adăugat Diane Waren.

Un raport al poliţiei a arătat că victima a fost împuşcată de cinci ori în propria maşină, un Mercedes Benz care a fost găsit lângă un stâlp de iluminat.

Ronni Chasen, în vârstă de 64 de ani, a murit mai tarziu la Spitalul Cedars-Sinai, potrivit locotenentului Fred Corral, un purtator de cuvant pentru Los Angeles.

După ce detectivii au cercetat casa decedatei din Los Angeles şi sediul firmei sale de relaţii publice, au declarat ancheta deschisă, deoarece nu s-au găsit probe suspecte. Poliţiştii citaţi de BBC News au declarat că, până în prezent, nu au identificat niciun suspect şi nici motivele crimei.


Mercedes Benz, la volanul căreia se afla Ronni Chasen când a fost împuşcată FOTO: BBC News

image

Potrivit declaraţiilor unei vecine de-a decedatei, Nahid Shekarchian, la scurt timp după miezul nopţii, mai multe focuri de armă au fost trase rapid, unul după celălalt. Ea i-a zis norei sale să cheme, de îndată, poliţia, după care a ieşit să vadă ce s-a întâmplat.

Martorul a declarat că a văzut-o pe Ronni Chasen, aflată la volanul maşinii, sângerând abundent. Victima era încă în viaţă, dar a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital, relatează BBC News.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite