Proiect de testament al lui Michael Jackson: mama, copiii şi unele fundaţii împart averea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un proiect de testament al lui Michael Jackson împarte averea megastarului între mama şi cei trei copii ai lui şi mai multe fundaţii caritabile.

Potrivit cotidianului Wall Street Journal, în proiectul din 2002, Michael Jackson nu i-a lăsat nimic tatălui său Joseph.

Rudele cântăreţului au declarat că nu au văzut încă documentul.

Avocatul care a lucrat cu regele muzicii pop între anii 1980 şi 2006, John Branca şi fusese reangajat de Jackson cu o săptămână înainte de moartea sa, a redactat proiectul de testament, mai scrie Wall Street Journal.

Un tribunal din Los Angeles a încredinţat luni mamei lui Michael Jackson, Katherine, administrarea provizorie a bunurilor cântăreţului, printre care ranch-ul californian Neverland şi drepturile asupra catalogului Beatles.

În cursul dimineţii de luni, Katherine Jackson obţinuse, la decizia aceluiaşi judecător, custoria provizorie a celor trei copii ai fiului său, Prince Michael (12 ani), Paris (11 ani) şi Prince Michael II (7 ani).

Michael Jackson i-a avut pe primii doi copii din mariajul cu a doua sa soţie, Debbie Rowe, iar al treilea copil este al unei mame-surogat, a cărei identitate nu a fost făcută publică.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite