Prodan, chef cu carne din Germania - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de azi scrie despre Anamaria Prodan care şi-a sărbătorit ziua cu mâncare din Germania, Brianna Caradja ce şi-a ales un iubit pe placul ei sau despre Maria Dinulescu ce s-a cuplat cu Maticiuc ca să se răzbune pe fostul iubit. Printre alte subiecte, Robert Negoiţă şi-a dat în judecată soţia, iar Mantea l-a iertat pe Ţîrdea.

Prodan, chef cu carne din Germania. Anamaria Prodan a organizat joi seara, la împlinirea vârstei de 37 de ani, o petrecere pe cinste, mai ceva ca la nuntă. Cei 130 de invitaţi s-au desfătat cu delicatese româneşti şi internaţionale şi au chefuit până-n zori pe ritmuri de manele, scrie Click!.

Brianna Caradja şi-a ales, în sfârşit, un iubit pe placul ei. Mulţi bărbaţi s-au înghesuit care mai de care s-o cucerească pe focoasa prinţesă prin intermediul Click!, însă numai unul va avea privilegiul de a ieşi până la urmă la masă cu ea.

Maria Dinulescu s-a cuplat cu Maticiuc ca să se răzbune pe fostul iubit. După ce astă-vară părea că îşi găsise marea iubire în persoana lui Alexander (29 de ani), un om de afaceri în domeniul imobiliar stabilit în Germania, iată că actriţa Maria Dinulescu (28 de ani) declară acum că are o relaţie cu playboy- ul mioritic Codin Maticiuc (30 de ani). Se pare că cei doi s-au despărţit din cauza faptului că bărbatul nu voia să se stabilească în România definitiv şi că nici nu era de acord cu meseria Mariei, aceea de actriţă, el dorind ca iubita lui să fie o femeie casnică. Apropiaţi ai vedetei spun că aceasta l-ar fi cucerit pe Codin, în urmă cu o săptămână, doar ca să-l facă gelos pe fostul ei iubit şi că playboy-ul nu e decât o marionetă în mâinile Mariei, scrie Libertatea.

Miliardarul - deputat Robert Negoiţă şi-a dat soţia în judecată. Apropiaţii omului de afaceri au mărturisit că Robert şi-a dat soţia în judecată, întrucât aceasta se afla mai mult plecată în străinătate. După mai multe termene, instanţa a dat verdictul. Minorii au fost daţi în custodie tatălui, iar mama îi poate vedea acum doar cu program. Mai exact, Magdalena Negoiţă are dreptul să fie împreună cu cei doi copii ai ei în anumite weekenduri şi în două vacanţe pe an: o dată vara şi o dată iarna.Robert s-a zbătut să fie lângă copii pentru că el are timp mai mult să le acorde. De altfel, mama lor a înţeles acest lucru şi a fost de acord. Chiar dacă ţine la ei enorm, femeia le-a spus şi judecătorilor că nu are nimic împotrivă şi a recunoscut că Robert are şi condiţii mai bune să-i crească, scrie Cancan.

L-a iertat Mantea pe Ţîrdea?
Conform unor apropiaţi ai celor doi, dragostea dintre ei a fost prea puternică pentru ca problemele pe care le-a avut Andrei să le stea în cale, iar acum, chiar dacă nu au confirmat încă oficial, au planuri mari împreună, scrie Libertatea.


Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite