FOTOGALERIE/VIDEO Principatul Monaco are, în sfârşit, o prinţesă. Imagini inedite de la ceremonia religioasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monegascii n-au mai avut o „primă-doamnă“ de aproape 30 de ani,de la moartea lui Grace Kelly. Prinţul Albert al II-lea de Monaco şi Charlene Wittstock au spus un „da“ mult aşteptat de oaspeţi, după zvonurile privind tentativa de fugă a miresei.

Click aici pentru fotogalerie de la ceremonia religioasa

image
image
image


Monaco: Invitatii la ceremonia religioasa (fotogalerie în curs de actualizare)

image
image
image

Ilie Năstase şi prietena sa

image
image

Giorgio Armani şi iubita sa la nunta prinţului de Monaco

image

Naomi Campbell

image

UPDATE Ca si la nunta regala din Marea Britanie care a avut loc acum cateva luni, doamnele si domnisoarele poarta palarii, unele elegante altele mai fistichii. Click pe fotogalerie pentru a vedea ce au ales doamnele sa poarte la nunta printului de Monaco

UPDATE Ceremonia religioasă, urmărită de peste 3.500 de invitaţi, a fost oficiată de Monseniorul Barsi în Curtea de Onoare a Palatului Priniciar

Cununia civilă, care a avut loc în Sala Tronului din Palatul Prinţului, a durat foarte puţin. Ceremonia a fost una destul de simplă, dar plină de o încărcătură simbolică. Atât invitaţii, cât şi monegascii care au urmărit ceremonia din Piaţa Palatului, au răsuflat uşuraţi după ce sud-africana Charlene Wittstock(33 de ani) a spus un „da" fără ezitări. Chiar dacă avocatul lui Albert a negat informaţiile privind o tentativă de fugă a viitoarei Prinţese de Monaco, locuitorii s-au temut că aceasta s-ar putea răzgândi în ultimul moment, lăsându-l pe Prinţ cu buza umflată, mai ales că zvonurile nu au încetat să circule nici măcar în ziua cununiei civile. 

  
Click pentru a deschide FOTOGALERIA

image
image
image

Potrivit presei franceze, care a citat un ofiţer, poliţiştii i-ar fi confiscat fostei înotătoare paşaportul în momentul în care aceasta încerca să plece de pe aeroportul din Nisa, sătulă de bârfele privind trecutul tumultuos al viitorului soţ.  Nuntaşii erau să rămână fără şampanie după ce hoţii au furat 200 de sticle a câte 100 de euro bucata.

După cununie, mirii i-au salutat din balconul palatului pe monegascii care apoi au putut degusta vin şi savura produse din Africa de Sud.  Un omagiu adus Prinţesei pe care locuitorii din micul principat au aşteptat-o timp de aproape 30 de ani, de la moartea lui Grace Kelly.
De altfel, cum era de aşteptat, presa franceză a făcut o comparaţie între cele două blonde care i-au marcat viaţa lui Albert. Charlene a lăsat jurnaliştilor o impresie bună, dar a pierdut comparaţia cu fostul star hollywodian. 


Prinţul Albert al II-lea şi Charlene, la concertul lui Jean-Michel Jarre, în portul Monaco

image
image
image

Invitaţi din România

Casa Regală de România este reprezentată la nuntă de Principesa Margareta şi de Principele Radu. Prinţesa Lia şi Prinţul Paul sunt şi ei la Monaco. Cum Prinţul Albert a practicat diverse sporturi, printre invitaţii săi se află numeroşi sportivi. Dintre sportivii români au venit Ilie Năstase, însoţit de iubita sa Brigitte Sfăt, şi Nadia Comăneci, împreună cu Bart Conner.
Joi seară, ei au participat la o recepţie restrânsă, în timp ce pe Stadionul Louis al II-lea cânta trupa The Eagles, potrivit Mediafax. Preşedintele Traian Băsescu a fost şi el invitat, dar a trimis doar un cadou. În schimb, liderul francez Nicolas Sarkozy şi soţia sa, Carla, au onorat invitaţia. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite