Primăria oraşului Los Angeles cere rambursarea cheltuielilor făcute la ceremonia de omagiere a lui Michael Jackson

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisia de securitate publică a Primăriei oraşului Los Angeles şi-a exprimat speranţa - luni - că va putea recupera cele trei milioane de dolari (circa două milioane de euro) cheltuiţi pentru organizarea - la începutul lunii iulie - a ceremoniei de omagiere a lui Michael Jackson la Staples Center, deşi legea nu prevede rambursarea acestor bani, a declarat - luni - avocatul municipalităţii, dna Carmen Trutanich, potrivit AP.

Comisia a afirmat că va examina raportul potrivit căruia oraşul Los Angeles a cheltuit 3,2 milioane de dolari pentru ceremonie, dintre care două milioane doar pentru orele suplimentare ale poliţiştilor. Acelaşi document evaluează la patru milioane de dolari repercusiunile pierderilor pentru economia locală.

Potrivit raportului, nicio lege nu-l obligă pe proprietarul Staples Center, compania AEG, a cărei filială AEG Live organiza revenirea pe scenă la Londra a lui Michael Jackson, să ramburseze banii respectivi oraşului Los Angeles.

Michael Jackson a decedat în 25 iunie la Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în timp ce îşi pregătea revenirea pe scenă printr-o serie de concerte la Londra. Ceremonia de la Staples Center a fost retransmisă în direct în lumea întreagă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite