Poză nud a Madonnei la 20 de ani, de vânzare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fotografie care o prezintă pe Madonna în costumul Evei va fi vândută la licitaţie de către faimoasa firmă Christie’s. Fotografia datează de acum 30 de ani, din vremea când regina pop avea

O fotografie care o prezintă pe Madonna în costumul Evei va fi vândută la licitaţie de către faimoasa firmă Christie’s. Fotografia datează de acum 30 de ani, din vremea când regina pop avea doar 20 de ani şi nu se bucurase încă de succes.

Cea mai explicită imagine

Pentru şedinţa foto respectivă, cântăreaţa a primit doar 25 de dolari, iar oficialii casei de licitaţii se aşteaptă să primească în jur de 10.000 de dolari pentru imagine. Fotografia o prezintă pe interpretă goală-puşcă, cu faţa către aparatul de fotografiat. Artistul care a condus şedinţa foto din 1979 este Lee Friedlander.

Şase dintre imaginile rezultate au apărut în Playboy şase ani mai târziu, în 1985.  Şeful departamentului de fotografie de la Christie’s, Matthieu Humery, a declarat că pe atunci Madonna era o dansatoare de 20 de ani care a pozat nud pentru a avea mâncare de pus pe masă. Ea l-a descoperit pe Friedlander printr-un anunţ publicat de acesta într-un ziar. Humery adaugă că imaginea este „probabil cea mai explicită” din setul lui Friedlander.

În seria scoasă la licitaţie de către Christie’s mai există o fotografie a Madonnei, de data aceasta realizată de  Helmut Newton, care o prezintă pe regina pop în lenjerie intimă.

Cântăreaţa a pozat nud şi după ce situaţia ei financiară s-a îmbunătăţit. Un exemplu este albumul de fotografie „Sex”, apărut în 1992.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite