Poveste de dragoste gay "made in Hollywood"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poveste de dragoste gay "made in Hollywood"
Poveste de dragoste gay "made in Hollywood"

Dacă ar mai trăi, Simone de Beauvoir ar jubila de fericire la aflarea veştii că două femei frumoase şi celebre se vor căsători în această vară. Este vorba despre actriţa Portia de Rossi

Dacă ar mai trăi, Simone de Beauvoir ar jubila de fericire la aflarea veştii că două femei frumoase şi celebre se vor căsători în această vară. Este vorba despre actriţa Portia de Rossi şi realizatoarea tv Ellen DeGeneres.

Intenţia celor două, de a fonda o familie şi de a adopta un copil, nu este de dată recentă. Noutatea constă în legiferarea căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex din statul California şi certitudinea că două femei celebre îşi vor uni destinele în această vară. DeGeneres şi-a asigurat fanii că nunta lor va fi transmisă în cadrul show-ul ei televizat.

Nominalizată la Premiile Emmy, pentru a patra oară consecutiv, DeGeneres tinde să devină, după Barbara Walters, a doua legendă în viaţă a talk-show-ului. Ellen DeGeneres este, de asemenea, actriţă şi scriitoare de succes, cărţile ei cu tentă feministă fiind vândute în milioane de exemplare în America.

Partenera sa de viaţă face parte din catergoria actorilor "made in Australia" veniţi să-şi încerce norocul la Hollywood. Parţial, Portia de Rossi a reuşit. Născută la Melbourne sub numele de Amanda Lee Rogers, în 1974, a "împrumutat" numele Portia de la personajul cu acelaşi nume din piesa "Neguţătorul din Veneţia".

Portia este cunoscută din filmul "Sirenele" (1993) în care îi dă replica lui Hugh Grant, din "Scream2" sau din serialul "Ally Mc Beal". În prezent, apare pe micile ecrane ale americanilor în serialul difuzat de Fox Tv, "Arrested Development". Cele două femei s-au întâlnit pentru prima dată în 2004, la o şedinţă foto, apoi la o festivitate a premiilor VH1, după care nu s-au mai despărţit.

Înainte de a fi împreună, Portia a avut o relaţie cu fiica vitregă a "beatlesului" Ringo Star, Francesca Gregorini, iar partenera ei, Ellen DeGeneres, are "în spate" două relaţii gay, cu Anne Heche (din serialul "Bărbaţii, un rău necesar") şi cu Alexandra Hedison.

I s-a tăiat respiraţia

În 2005, când Portia s-a confesat bunicii ei pe tema orientării sexuale, bătrânica a avut următoarea reacţie: "Draga mea, auzind asta din gura ta, nu este chiar cea mai fericită zi din viaţa mea. Nu pot să cred că şi tu eşti una dintre femeile acelea". Mai târziu, bunica i-a confirmat nepoatei dragostea ei necondiţionată şi că vrea să o cunoască pe iubita ei cât mai curând.

Ca mulţi alţi artişti, Portia şi-a ascuns homosexualitatea, de teamă de a nu-şi ruina cariera. "Mi-a trebuit mult timp ca să îi conving pe oameni că sunt gay. Am trăit cu teama că acest lucru se va afla şi că voi avea de suportat lucruri neplăcute."

Ellen DeGeneres şi Portia de Rossi trăiesc împreună în Los Angeles, realizatoarea tv declarând recent în paginile revistei "People": "Sunt mai fericită ca oricând. Portia este incredibilă". La rândul ei, Portia spune că, atunci când a văzut-o prima dată pe Ellen, i s-a tăiat respiraţia. "Aşa ceva nu mi s-a mai întâmplat niciodată în viaţa mea. Citisem despre această senzaţie în cărţi şi în poezii." Două replici bune de introdus într-un film "made in Hollywood".

Nu pot să cred că şi tu eşti una dintre femeile acelea!
Bunica Portiei de Rossi

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite