Adela Popescu este Aniela în primul serial românesc de epocă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adela Popescu, Denis Ştefan, Bogdan Albulescu şi Sabina Posea vor fi protagoniştii primului serial românesc de epocă, „Aniela“.

Serialul va fi difuzat din toamnă la postul Acasă TV. Acesta este regizat de Iura Luncaşu, iar din distribuţie vor face parte şi actori de marcă precum Marian Râlea, Gheorghe Dinică, Marin Moraru şi Florina Cercel.

Mai mulţi protagonişti

Actriţa Adela Popescu o va interpreta pe Aniela Elefterios, o tânăra din înalta societate. „Sunt mai încrezătoare ca niciodată în acest proiect, consider că toată experienţa mea de până acum m-a pregătit pentru interpretarea acestui rol. Sper din toată inima să reuşesc să mă ridic la nivelul aşteptărilor şi vreau să fiu pe măsura valorii acestui proiect ambiţios.

În încercarea de a o cunoaşte pe Aniela, am descoperit o lume fascinantă citind, călătorind în timp, o lume pe care deja o simt ca fiind a mea“, spune vedeta. Adela Popescu şi Denis Ştefan vor forma prima pereche de protagonişti în acest serial. Actorul din „Inimă de ţigan“ şi din „Regina“ îl va interpreta de această dată pe ofiţerul Radu Vulturesco.

În serial va juca şi un alt actor din „Regina“, Bogdan Albulescu, în rolul lui Stere Antoniade. Acesta va face pereche cu tânăra actriţă Sabina Posea.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite