Plasticianul vedetelor de la Hollywood a murit într-un accident de maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Esteticianul unor vedete precum Heidi Montag sau Lorenzo Lamas, a murit, la vârsta de 50 de ani, în urma unui accident de maşină.

Frank Ryan s-a prăbuşit cu maşina de pe o stâncă de pe coasta Pacificului, în Malibu, California, în timp ce posta pe Twitter o fotografie cu câinele său, "admirând priveliştea", după cum a scris el.



Conform poliţiei, accidentul s-a petrecut din cauza neatenţiei. Câinele, care se afla în maşină în timpul accidentului, a suferit răni la cap, ochi şi labe, însă a supravieţuit.

Frank Ryan a devenit cunoscut după ce i-a oferit lui Heidi Montag o schimbare radicală, cu ajutorul a 10 operaţii, efectuate în decursul unei singure zile. La aflarea veştii, vedeta în vârstă de 23 de ani a scris pe Twitter: "Sunt devastată de această veste. A fost un înger care mi-a schimbat viaţa. Era cel mai talentat chirurg din câţi există. Gândurile şi rugăciunile mele se îndreaptă către mama, familia prietenii şi către toate acele persoane care au fost binecuvântate să-l cunoască. Se află într-un loc mai bun".

image
image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite