Brad Pitt ar putea renunţa la actorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brad Pitt ar putea renunţa la actorie
Brad Pitt ar putea renunţa la actorie

Actorul Brad Pitt a sugerat că ar putea să renunţe la cinematografie, lăsând loc unei noi generaţii, potrivit site-ului Contactmusic.

Actorul de 45 de ani, care creşte şase copii alături de partenera sa Angelina Jolie, consideră că a realizat cam tot ce şi-a propus în viaţă şi că nu mai sunt prea mult oportunităţi pentru el pe măsură ce îmbătrâneşte.

"Cred că actoria se potriveşte mai mult unui tânăr; sunt mai puţine roluri interesante pentru cei în vârstă şi toţi îmbătrânim. Însă eu simt că am reuşit. Consider că a cam trecut vremea mea şi concluzia aceasta este destul de eliberatoare", a declarat el.

"Bineînţeles că mai am încă roluri pe care le visez. Însă o joc întâi în ele şi abia pe urmă o să vorbesc despre ele", a adăugat starul.

Brad şi Angelina se mută cu întreaga familie oriunde în lume când lucrează la un film şi actorul susţine că acest stil de viaţă are multe beneficii pentru copiii lor.

"Orice este interesant în felul său, fiecare loc are propriul său sentiment şi ceva de oferit: înveţi şi tu ceva şi copiii. Au această perspectivă a lumii de care suntem foarte mândri şi fericiţi că putem să le-o oferim", a povestit Pitt.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite