Pianul Paulei şi al lui Ovi, pe gustul publicului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii României la Eurovision au avut ieri cea de-a doua repetiţie oficială pe stadionul Telenor Arena din Oslo. Publicul şi jurnaliştii şi-au manifestat admiraţia pentru pianul transparent, dublu, din care ies flăcări, al Paulei Seling şi al lui Ovi.

După un recital susţinut vineri seară în clubul Ball-room, Paula Seling (32 de ani) şi Ovidiu Cernăuţeanu (35 de ani) s-au prezentat ieri la ora 12.00 la arena care va găzdui Eurovisionul.

Cu 10 minute înainte să-şi înceapă reprezentaţia, cei doi artişti au fost anunţaţi din minut în minut până să urce pe scenă. Aşa cum cere programul riguros al norvegienilor, cei doi au repetat timp de 40 de minute.

Echipa tehnică a lucrat contracronometru: a avut la dispoziţie doar 30 de secunde pentru a muta decorul concurentului anterior şi pentru a transporta pianul, cel mai important obiect din recuzită, pe scenă.

Artiştii, mulţumiţi de repetiţie

Paula a testat cu această ocazie o nouă costumaţie pentru a se asigura că arată bine în luminile de pe scenă.

Cântăreaţa a optat pentru o salopetă argintie asemănătoare cu cea neagră pe care a purtat-o la Selecţia Naţională. Pentru a se asorta cu partenera sa, Ovi a ales o ţinută simplă: pantaloni negri, cămaşă albă şi jachetă neagră. Cele patru fete din backing vocals au rămas cu aceleaşi costume de la repetiţia anterioară: salopete negre, accesorizate cu trene de aceeaşi culoare.

Reprezentanţii noştri au evoluat la Telenor Arena conform indicaţiilor pe care le-au primit după prima repetiţie. După cele 40 de minute petrecute pe scenă, delegaţia a mers împreună cu artiştii într-o cameră specială unde au putut vedea pe monitoare cum a decurs reprezentaţia.

Acolo, Paula şi Ovi au făcut ultimele „retuşuri": au cerut mai multă lumină, cadre mai strânse sau mai largi şi efecte care trebuie să se întâmple la secundă. După repetiţia care va avea loc miercuri, niciun concurent Eurovision nu va mai putea să opereze schimbări pentru prestaţia finală - coregrafie, efecte, ţinute sau lumini.

Ţinută comentată

Câţiva jurnalişti prezenţi ieri în public au comentat alegerea vestimentară a Paulei. În timp ce unul a considerat că salopeta argintie este opţiunea perfectă, un altul l-a contrazis, argumentând că negrul este mai elegant şi mai sigur.

Mai mult, acestora le-a plăcut „joaca cu focul" de pe scenă, iar flăcările care ieşeau din pian i-au distrat ca pe nişte copii. N-au avut nimic de reproşat melodiei „Playing With Fire" („Jocul cu focul"). Ba chiar au învăţat deja versurile şi le fredonează la fiecare probă. „Pianul arată cu adevărat minunat", a comentat cineva din public.

Mascota Lala şi-a făcut şi ea apariţia pentru prima dată la Oslo, susţinându-i pe Paula şi pe Ovi atât la repetiţii, cât şi în cadrul conferinţei de presă care a urmat imediat după.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite